Tarot centar

KARDINALNI T KRST U NATALNOM HOROSKOPU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osoba sa kardinalnim T krstom u natalnom horoskopu ulazi u brze ali ponekad nepromišljene akcije. Najčešće ima previše energije da bi završila ono što je impulsivno inicirala, a nedostaje mu moć postojanosti da završi ono što je počeo. Za uspeh je presudna saradnja i briga za druge. Postoji preterana inicijativa, poriv i čak agresija. Ambicija da se uspe je vrlo jaka zajedno sa kompetitivnim karakterom koji mogu osigurati uspeh u oblastima gde se ciljano primenjuje. Prirodni impulsi koji se prethodno ne promisle mogu lako stvoriti nered i uzbudljive uslove, te mora obuzdati svoju hiperaktivnu prirodu i naučiti usporiti taj frenetičan tempo. Važne lekcije su da razvija strpljivost, staloženost, postojanost i organizacija vremena i energije. Bez tih kvaliteta stalno će uletati u nove akcije ne okončavši započete projekte. Ima jako puno energije.
Ovaj čovek sposoban za najveće aktivnosti i izvanredne napore. Sposobna za brzu akciju i postiže izvanredne rezultate u trenutku u kom se stvore uslovi, ali pre i posle osoba je začudjujuće spokojna. Kardinalni krst govori o mogućnosti da se pronadje i reši aktuelan problem; tu je reč o suštinskoj delatnosti – Akciji. U pitanju je vrlo efikasan čovek koji je uvek svestan svrhe svojih akcija. Ali Veliki kardinalni krst može periodično dovoditi do iscrpljenosti, obzirom da natus ima neprestanu potrebu za kretanjem. Aktivira se nekom planetom iz dnevnog kretanja. Da bi funkcionisao na najbolji mogući način, (a to važi i za kvadrat i opoziciju), mora imati neku vrstu “ventila”, neometanog protoka, u odnosu na neku planetu, to bi trebao biti trigon ili sekstil.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM