Tarot centar

Kako prepoznati Vagu-Nemojte nikada pomisliti da je Vaga savršeno uravnotežena!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vage ne vole da budu grube, a ipak će vam ispraviti krivu sliku na zidu i ugasiti TV. Vage vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Kao blagi golubovi mira, one posreduju izmedju ljudi ublažavajući njihove sukobe, a ipak same uživaju u dobroj raspravi. Narav im je dobra i prijatna, ali mogu takodje biti mrzovoljne i izbegavaju naredjenja. Vage su izuzetno inteligentne. Istovremeno, neverovatno su naivne i lakoverne. Otkinuće vam uvo pričajući ali će umeti i božanstveno da slušaju. Vage su nemirni ljudi. Medjutim, retko trče ili žure. Potpuno ste zbunjeni? Niste jedini. U ovom Sunčevom znaku postoji frustrirajuća nespojivost koja zbunjuje i same Vage koliko i druge ljude.

Mnogi će vam reći da je Vaga puna ljubavi, lepote, ljubaznosti i svetlosti. To je u redu, ali nije sasvim precizno. Nemojte nikada pomisliti da je Vaga savršeno uravnotežena samo zbog toga što znak simbolišu zlatne terazije pravde. To je, izgleda, logičan zaključak. Na kraju krajeva, svrha Vage je balansiranje. Medjutim, da li ste ikada posmatrali proces uspostavljanja ravnoteže na starinskoj apotekarskoj vagi? Krajnji cilj je da obe strane budu jednake, ali šta se dogadja? Prvo je jedna strana dole, a onda druga. Gore-dole, gore-dole, sve dok se ne postigne savršena ravnoteža. Svratite u apoteku u vasem susedstvu i posmatrajte ih kako rade. Nikada više nećete sebi predstaviti Vagu kao mirnu, savršeno uravnoteženu, slatku, gracioznu i šarmantnu osobu. Imaćete sliku osobe koja ima takve karakteristike samo delimično. Njena druga polovina može biti dosadna, svadjalačka, tvrdoglava, nemirna, depresivna i zbunjena. Vaga prvo ide gore, a onda dole. Ljulja se na jednu stranu, pa na drugu. Iznenada, kao terazije – savršena ravnoteža! To je božanstveno. Ali uvek postoji onaj period merenja i padanja pre nego što dostigne onaj trenutak božanstvene ravnoteže.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM