Tarot centar

Kako prepoznati Blizance-Muškarac ili žena Blizanac nema strpljenja sa preterano konzervativnim ljudima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Želeo bih da se ne pojavljuješ i nestaješ tako brzo. Izazivaš vrtoglavicu!
Ovaj put nestala je dosta sporo, počevši od kraja, i završavajući sa smehom, koji se zadržao neko vreme otkako je sve prošlo.”

Ako vas ponekad osoba u znaku Blizanaca natera da vidite dvostruko, nemojte da se istrčite i menjate svoje naočare. Zapamtite da je ta osoba u znaku Blizanca i da njen promenljiv karakter ima dve različite strane. Čas ga vidiš, čas ga ne vidiš. Da li je to ljubav što ste primetili na tim nestalnim crtama? Mržnja? Ekstaza? Inteligencija? Tuga? Radost? Merkurove promene u izrazu Blizanaca su fascinantne za posmatranje kao što su psihodelična svetla u diskateci. Teško je reći gde se realnost završava a iluzija počinje. Ili se mešaju ili razdvajaju.

Da biste znali gde da tražite ova nepostojana bića potrebna je mala promišljenost. On može danas da bude na jednom mestu, a sutra na drugom. Isto tako brzo, iznenada, Blizanac može da promeni svoju odeću, svoj posao, svoj ljubavni život ili mesto boravka kao što bi promenio i svoje mišljenje, a i to čini prilično brzo. Da biste pronašli dobar primer Blizanca za izučavanje, možda ćete se natrčati. Mogli biste da probate u nekoj knjižari. Voli da prelistava knjige i u stanju je da shvati suštinu teksta ako samo prelistava brzo stranice. (Nije slučajno što je Džon F. Kenedi brzo čitao). Ljudi pod uticajem Merkura imaju takodje tu lošu naviku da pročitaju prvo poslednju stranicu. Ako poznate Blizanca koji je ikad pročitao knjigu od početka do kraja a da mu negde na polovini nije dosadilo, pošaljite ga kod Smitsonija kao kuriozitet (ili proverite njegovu tabelu rodjenja da vidite da li on ima Bika, Jarca ili neki drugi uporni znak kao ascedent). Blizanci vole da preskaču dok čitaju, a vole da rade sve osim čitanja.

Možete isto tako naići tu i tamo na ponekog Blizanca koji u trku uskladjuje svoj način mišljenja sa drugim ljudima bilo da je to u radio-stanici, administraciji, izdavačkoj kući, telefonskoj centrali, na sajmu automobila ili u agenciji za reklame, ako je uopšte moguće doći do takvih osoba. Ako pronadjete takvu osobu koja je kao živin metal, pažljivo je proučite, iako trčanje za njom strašno iscrpljuje. Prvo što primećujete kod te osobe je živa energija tako da vazduh oko nje prosto pucketa. Ako ima mesec Škorpiona, Vage, Raka ili Jarca možda neće da vibrira sa toliko puno živahnosti ali ono varničenje je i dalje latentno i njegovo prisustvo se i dalje oseća pod uticajem drugih planetarnih pozicija. Poneki Blizanac govori polako, ali većina njih govori brzo.

Muškarac ili žena Blizanac nema strpljenja sa preterano konzervativnim ljudima ili onima koji su neodlučni. Blizanac barem u nekim momentima zna da bude odlučan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM