Tarot centar

Južni čvor u VI, Severni u XII kući -Prepuštaju se drugima, tudjim zahtevima i željama….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom slučaju prisutna je sklonost da se dužnosti i obaveze prema drugima pretpostave sopstvenim potrebama i željama. To najčešće moze biti zbog osećaja krivice, ili uverenja da “to tako treba”, koji proizilaze iz domaćeg vaspitanja sa porukom da je to “cena koja se mora platiti radi oslobodjenja”. Tu su i unutrašnje strepnje i bojazni koje proizilaze iz nedostatka samopouzdanja. Mogući su i psihosomatski problemi. Ovo su detaljisti skloni da preteruju u tome, a to može da im život učini nepodnošljivim.
Prepuštaju se drugima, tudjim zahtevima i željama, iz straha da neće biti dovoljno cenjeni ako ne budu “lili krv i znoj”. Najčešća posledica toga je čest mentalni i fizički zamor. Tu je i sklonost da na sebe preuzimaju krivicu za stvari koje ih se, zapravo, ne tiču. Nisu zadovoljni poslom – bilo zbog loših prihoda, bilo zbog toga što ih nedovoljno cene za preveliki trud koji ulažu svakodnevno. Skloni su da se opterete detaljima i da sve čuvaju u glavi u “fiokicama”.
Potrebno je da na sve “gledaju” mnogo šire. Idealno ne postoji. Umesto da menjaju svet – treba da mu se prilagode bez gorčine, da vibriraju sa okolinom prilagodjavajući se svakoj situaciji. Život će im se osmehnuti onog časa kada se prepuste sudbini, bez ikakvih daljih robovanja drugima. Treba da se bave poslom koji im donosi zadovoljstvo i čini ih sretnim. Takodje, važno je da eliminišu potrebu za požrtvovanjem za druge, da se posvete stvarima koje im prijaju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM