Tarot centar

Južni čvor u II, Severni u VIII kući-Osobe sa ovim položajem čvorova treba da nauče da daju…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Druga kuća horoskopa predstavlja naša dobra, nadanja i želje. Ako je loše proživljena, težiće da zadovolji prioritetno barem jedno od naših 5 čula. Ako se tu nalazi Južni čvor, natus teži preterivanju u tome, naravno u zavisnosti od njegovog odnosa prema planetama. Zato se za ove osobe kaže da su večito gladnih čula, mogu biti posesivne i ljubomorne, tvrdoglave i sklone skrivanju iza maske. Gotovo nikad ne priznaju učinjene greške. U pojedinim periodima života, preterana čulna žedj može ih voditi čak i ekscesnom ponašanju. Motivacija za stvaranjem bogatstva često vodi frustracijama koje se javljaju još tokom detinjstva.
Naime, još kao deca, ove osobe ili razviju potrebu za nadoknadom za sve što učine (nagrada za svaku dobru ocenu ili nešto što dobro urade), ili im je preterano udovoljavano tako da, kao odrasli, potpuno nesvesno, ” s punim pravom”, očekuju najveći deo kolača u svim mogucim situacijama. Kod njih je naglašena tendencija za posedovanjem, uživanjem i dobijanjem. To može doneti gomilu poteškoća u odnosima sa okruženjem. Svaka potreba izaziva novu, sve žešću glad od prethodne i tako dalje ka sve jačim frustracijama. Često se dogodi da traže od okruženja da udovoljava njhovim potrebama koje su nerealne. Time teraju prijatelje od sebe i mogu vremenom postati veoma usamljeni. Osobe sa ovim položajem čvorova treba da nauče da daju i to upravo na onom polju koje im je najbitnije u životu, kao i da ne očekuju i ne traže protivusluge za bilo koje učinjeno delo. Treba da se distanciraju od materijalnih dobara i sklonosti da se vezuju za njih, kao i da nauče da se zadovoljavaju malim stvarima. Kada se orijentišu prema željama bliskih osoba dobiće mnogo više nego što su ikada mislili da mogu.
Savet: treba realnije sagledavati sopstvene apetite i učiti se skromnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM