Tarot centar

Južni čvor u Biku, Severni u Škorpionu-Škorpionski Južni čvor mora spaliti mostove iza sebe i odbiti povratak unazad!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Južni čvor u Biku, Severni u Škorpionu-Jedna od najtežih karmičkih pouka u zodijaku. U prošlim je životima plutonska transformativna sila prouzrokovala mnoge završetke. Postoje mnoga sećanja na izmicanje tla pod nogama pa je razvijen defanzivan stav prema svima koji nude savet. U prošlim životima prošlo se kroz paklene vatre radi spaljivanja pogrešnih vrednosti. Sada se kroz Severni čvor u Biku mora izgraditi novi skup životnih vrednosti. Gotovo svi s ovim položajem čvora su se barem u jednoj prilici bavili magijom. Sada će svako vraćanje nižem Ja dovesti do grubog buđenja. U prošlim inkarnacijama snažan seksualni poriv izbacivao je ovu osobu iz ravnoteže. Naučila je tražiti zadovoljstvo u svim vrstama odnosa, što postaje destruktivno za ego. Veliki deo života i dalje kontrolišu duboko podsvesni nivoi. Potrebno je dobro proučiti horoskop kako bi se procenilo koliko se duh natus odvojio od animalnog nasledjenog od Škorpiona. Oni koji su još uvek bliže Škorpionu i dalje proživljavaju unutrašnje revolucije. Planete u konjukciji sa Čvorovima gurnuće osobu tom čvoru i bukvalno je prisiliti da ga proživljavai u ovom životu. Postoji navika intenziteta, koji kad se ne može izraziti prerasta u bes. Seksualna želja mora se transformisati u božansku ljubav.
Škorpionski Južni čvor mora spaliti mostove iza sebe i odbiti povratak unazad. Kad dosegne Severni čvor u Biku ostvariće sigurnost i stabilnost. Ovo je tranzicija iz života rata u vrt mira. Kuća u kojoj se nalazi Južni čvor pokazaće životno područje gde se mora razrešiti ostatak Škorpionskih borbi a kuća u kojoj je Severni čvor životno područje u kom će nova svesnost poverenja i sigurnosti najzad zameniti borbe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM