Tarot centar

Ji Djing Heksagram 9 Hsiao Ch’u Maleno i lepo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 HSIAO CH’U MALENO I LEPO
Nije povoljno vreme za postizanje većih uspeha. Ne preduzimajte više nego što trenutno možete da okončate. Borite se za male pobede, manje trijumfe, budite ljubazni, ubedljivi i odgovorite na želje i potrebe drugih.

9 Sjao ču / Moć malog
Gore: SUN – vetar, drvo
Dole: ĆIEN – nebo, muškarac

Moć malog. Uspeh. Gusti oblaci približavaju se sa zapada, ali kiša još ne pada.

OBUZDAVANJE, UKROTITELJSKA MOĆ MALOG
Izgleda kao da se sve vaše snažne pobude, dobre namere i ozbiljni planovi nalaze pod kontrolom nekog nepoznatog spoljašnjeg elementa. Sa određenim nezadovoljstvom vi vidite sve elemente neophodne za ostvarenje svojih osujećenih ciljeva; a opet se ništa ne uklapa kako treba. Šta god da pokušate, OBUZDAVANJE vas sprečava da preduzmete značajne korake. Drevni Kinezi su ovaj heksagram opisivali kao “Gusti oblaci ne donose kišu”, kao priliku koja se posebno teško ostvaruje. Ipak, obećava se blag uspeh kroz male, blage ispravke. Grandiozne zamisli ne dolaze u obzir.
Sada možete vršiti samo kratkotrajne i vrlo blage uticaje na druge. Dosadašnje stanje se ne može izmeniti i u to ne treba ulagati snagu. Najbolje je u vreme OBUZDAVANJA biti u blizini situacije na koju želite da utičete. Iskoristite moć prijateljskog
ubeđivanja da održite uticaj koji posedujete i da sprečite da se situacija odvija mimo vas. Potisnite svaki impuls prema agresivnim merama. Kao što ste i sami već otkrili, ovo je vreme nije povoljno za nove poslovne poduhvate. Mada su izgledi dobri, najbolje je sačekati na predznake sigurnog uspeha. U međuvremenu, usredsredite se na pojedinosti odvijanja tekućih poslova. Popravite izgled svog dela ili mu dajte nov oblik, ali se uzdržite od uvođenja velikih promena.
Na taj način ćete zadržati svoj položaj tokom čitavog perioda OBUZDAVANJA Biće potrebna velika veština da se ostvari uspešan ishod u ličnim odnosima. Nemate nikakvu kontrolu nad okolnostima, a raspravama i ultimatumima se ne može
ništa postići. Vaš izbor je ili da se pomirite sa atmosferom OBUZDAVANJA i sačekate da se stvari okončaju na jedan prijateljski način, ili da sasvim napustite odnos.
Međutim, umesto da strepite nad sukobom, bilo bi bolje da poradite na poboljšanju svog imidža. Primenite moć obuzdavanja na svoja mišljenja i pretpostavke, a tu sačuvanu energiju uložite u utisak koji proizvodite na druge. Pokušajte da dokučite koji vid vaše ličnosti ostavlja najveći utisak na vašu okolinu, i stalno ga prikazujte. To je vaš glavni adut u vremenima u kojima je značajniji uticaj malo verovatan. Bez obzira na sve, ima izgleda za konačni uspeh ako uspete da obuzdate sebe dok se prilike ne usklade sa vašim planom.
ĆIEN, snaga, zauzdana je u donjem trigramu ljudskih delatnosti i može da deluje samo kroz male i blage uticaje, kao što se vidi kroz SUN koji deluje iz viših oblasti. Heksagram OBUZDAVANJE u nepromenljivom obliku pokazuje da je predmet vašeg pitanja blokiran malim ali permanentnim uticajima. Ništa se spolja ne može učiniti. Spas, ukoliko postoji, leži u radu na Sopstvu. Oplemenite svoje pobude i želje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM