Tarot centar

Ji Djing Heksagram 64 Wei Chi Pre kraja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

WEI CHI PRE KRAJA
Ako budete oprezni i fleksibilni vaši napori će biti nagradjeni. Ipak, upamtite da gazite po tankom ledu i da rizici mogu umanjiti vaše napore.
64. Vei Dji / Pre kraja
Gore: II – vatra, lepota
Dole: KAN- voda, ponor

Pre kraja. Uspeh. Pre nego što je sasvim prešla preko potoka, lisica je ukvasila rep. Ništa nije povoljno.

PRE ZAVRŠETKA
Ostvarenje cilja je na vidiku. Izgleda kao da se stvari koje su dugo lebdele u vazduhu mogu dovršiti uz razumno ulaganje napora. Pojašnjene su situacije koje su se ranije činile nejasnima. U vremenu PRE ZAVRŠETKA nalazi se veliki zalog budućim vremenima.
Ljudski odnosi sada odišu jedinstvenim i mudrim rezonovanjem. U haotične situacije može se uvesti red. Pošto ste sada dobro upoznati sa svim elementima svog pitanja, možete ih rasporediti po važnosti i stvoriti optimalne uslove za postizanje cilja.
Relativno je lako okupiti ljude za društvene ili javne ciljeve. Pošto dokučite psihu svakog pojedinca ponaosob, učinite da svačije potrebe u okviru grupnog mehanizma budu zadovoljene. Naravno, iz toga sledi da je, ukoliko ste zaokupljeni napredovanjem na političkom planu ili na planu poslovnih investicija, vreme PRE ZAVRSETKA povoljno.
Uprkos svemu, bilo bi pogrešno zamišljati da će se postizanjem cilja sve stvari uspešno okončati, tj. da će preovladati zdrav razum i uspostaviti se konačni red. Period PRE ZAVRSETKA se može uporediti sa dugom planinarskom ekspedicijom. Na određenoj tački, pre nego što osvojite vrh planine, vi vidite detaljno i precizno koliko još treba da pređete. Znate koliko je napora potrebno da se uspnete na vrh, jer imate prethodno iskustvo penjanja. Međutim, kada dosegnete vrh, koji vam je u dugim, napornim danima hoda, sve vreme bio pred očima, učinili ste samo to i ništa više. Imate malo informacija i nikakvo iskustvo u vezi spuštanja na drugu stranu. Zuriti ka vrhu i onda ga prekoračiti s punim samopouzdanjem, moglo bi da se završi pogibeljno.
Tekst Knjige Promene upozorava da se na određenoj etapi puta, to jest PRE ZAVRŠETKA, javlja opasnost od neopreznog napredovanja. Morate se zaštiti predostrožnošću i rezervisanošću. Situacija koja dolazi biće čudna u svakom pogledu, drugačija od bilo koje prethodne. U bliskoj budućnosti nećete više biti u stanju da crpite snagu iz bogatog izvora već stečenog iskustva, jer će na mnoge načine to vreme izgledati kao potpuni preporod.
Ideja preporoda je ključ značenja Ji Đinga kao celine. Knjiga završava novim početkom, vraćajući se na prvi heksagram, KREATIVNU SNAGU, i tako se uvek iznova vrti večiti krug postojanja. Gornji trigram LI, jasnost, podiže se i udaljava od nižeg trigrama KAN, koji simbolizuje duboki smisao. Ako dobijete ovaj heksagram u statičnom obliku, to bi moglo da znači da ne vidite jasno šta treba da učinite i koje buduće korake da preduzmete. To može da bude strah od osećanja praznine koji se ponekad javlja nakon postizanja cilja, ili, na primarnijem nivou, strah od smrti. Vrhunac se može održavati sve do trenutka dok njegov intenzitet ne počne vidno da slabi. Svi aspekti života i ljudskih odnosa moraju doći do svog kraja i onda početi iz početka. Upravo u tome leži bogatstvo ljudskog iskustva. Sve ostalo je iluzija, nestvarna kao vazduh. Nemojte Iebdeti u međufazi neodlučnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM