Tarot centar

Ji Djing Heksagram 63 Chi Chi Punoća, Potpunost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

63 CHI CHI PUNOĆA, POTPUNOST

Čini vam se da je u vašem životu sve harmonično i smireno. Ali nije vreme da se opustite. Red može da preraste u haos ako pustite da stvari idu same od sebe. Kako god sadašnja situacija izgleda stabilna, ostaće takva dok ste vi u stanju da žonglirate da biste održali uravnoteženu harmoniju. Ako ne budete pažljivi dogadaji će vas iznenaditi. Stoga budite spremni za neočekivani razvoj i neverovatne dogadjaje.

63. Đi đi
Posle kraja
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: II – vatra, lepota

Posle kraja. Uspeh u malim stvarima. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Sreća na početku, nered na kraju.

POSLE ZAVRŠETKA
Donji trigram LI, jasnost, zadire u KAN, duboki smisao. Vi možete jasno sebi da predstavite šta se događa POSLE ZAVRŠETKA, ali bez promenljivih linija veoma je teško uticati na situaciju. U samom ste centru vrtložnog kretanja koji sve pokreće. To je kao da se nalazite u srcu uragana. Čini vam se da je sve mirno, u najboljem redu, a opet su njegova snaga i uticaj van vašeg domašaja. Nađite utehu u pomisli da što manje utičete na ovu posebnu okolnost, to manje ona može da utiče na vas.
Stanje ravnoteže je uspostavljeno. Sve je naizgled u najboljem redu. Ostvarili ste cilj i skloni ste da se opustite i prepustite samozadovoljstvu. To se i može očekivati POSLE ZAVRŠETKA neke faze ili klimaksa. Situacija odslikava poznat istorijski obrazac: posle mukotrpnog uspona na veličanstven vrh, civilizacija počinje da opada, javlja se nezainteresovanost i neodgovornost u svakodnevnim poslovima i odnosima, važne društvene spone počinju da slabe, a dekadencija i korumpcija mogu se naći čak i u najbesprekornijim oblastima života.
Mada je opšta tendencija kretanje od idealnog, vi možete, ukoliko pooštrite pažnju i preduzmete mere zaštite, stvari preokrenuti u svoju korist. Postoje situacije koje treba izbeći ili sa kojima treba raščistiti brzo i bez premišljanja. Vodite računa o svakom detalju. Heksagram označava da bi sada blagi uticaji mogli da donesu povoljne rezultate. Ne možete izbeći opadanje koje nastupa POSLE ZAVRSETKA, ali možete naučiti kako da preživite ova vremena i izađete pobedonosno iz njih, duhovno i karakterno jači.
Iznad svega, ne pokušavajte da zadržite iluziju o idealu koji sada postoji. Samo ćete zavarati sebe, što je opasno jer nije u harmoniji sa kosmosom i može uveliko da poremeti vaš osećaj za pravovremeno delanje.
Očekujte probleme u međuljudskim odnosima. Možete im odoleti ako preduzmete mere predostrožnosti. Znajući unapred da vam predstoji suočavanje sa emocionalnim poteškoćama, njihov nailazak vas neće zateći nepripremljenog i bespomoćnog.
Oni koji su angažovani u poslovnim ili političkim stvarima, treba da budu posebno obazrivi. Ovo nije prosto opadanje, kao u heksagramu br. 41, OPADANJE. Ovo je period POSLE ZAVRŠETKA nečeg što je predstavljalo dugogodišnju tendenciju.
Karijere koje se nalaze na vrhuncu mogu doživeti značajan pad; dugo pripremani projekti biće prevaziđeni i odbijeni. Ali vi već znate da se uz promišljenu i odgovarajuću pripremu može prebroditi čak i totalna promena.
Budite obazrivi u odnosu na svoje pitanje i tako sebi olakšajte put kroz eventualne teškoće. Sve što je podložno propadanju, propašće. Budni i oprezni, osiguraćete se protiv nesreće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM