Tarot centar

Ji Djing Heksagram 62 Hsiao Kuo Pobeda nejakog

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

62 HSIAO KUO POBEDA NEJAKOG
Trenutak je da se ponašate sa izuzetnom korektnošću, dobro pazeći na sve veće i manje konvencije u društvu u kom živite. Koncentrišite se na male stvari i izbegavajuci sitničavost. Nije pravi trenutak da odlučujete o velikim promenama u vašem načinu života ili da rešavate veće probleme ili da se upuštate u ambicioizne poduhvate.

62 Sjao guo Nadmoć malog
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dole: GEN- planina, čvrstina

Nadmoć malog. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vreme je pogodno za male stvari, ali ne i za velike. Ptica u letu pokazuje nam da je bolje ostati nisko nego stremiti previsoko. Velika sreća.

SAVESNOST, NADMOĆ MALOG
Sada morate da bude što savesniji u svojim odn
osima sa spoljašnjim svetom. Vaš osećaj za pravovremenost nikada nije bio toliko bitan kao u ovim trenucima. Samokontrola 1i pažnja u vezi detalja su one osobine koje će vam omogućiti da ostvarite svoje zamisli. Ovo nije vreme za uzlet do visina o kojima sanjate. Usredsredite se na svakodnevne stvari i ništa ne previđajte.
Ako imate ambicije u vezi vlasti i politike, predskazuje vam se premeštanje na položaj mnogo Odgovorniji od onog za koji ste doista spremni. Obratite posebnu pažnju na ispravno vođenje poslova. Nemojte dozvoliti da bilo šta prođe neopaženo a što je još važnije – ne bunite se i uzdržavajte se od nepromišljenih reči. Vreme nije povoljno za velike poduhvate. SAVESNOST po pitanju obaveza i odgovornosti doneće vam sreću.
Budite posebno pažljivi u vezi sa novčanim transakcijama. I konzervativni kada su troškovi u pitanju. Ako težite izuzetnim profitima ili razmatrate smele investicije vi niste u skladu sa kosmosom. Ne dozvolite da vas zaslepe izgledi za fantastične dobitke. Unesite malo dostojanstva i SAVESNOSTI u odnose sa komercijalnim svetom.
Upravo je to pravi put uspeha. U odnosima ćete postići najviše ako sledite utvrđena društvena pravila. Svaki bombastičan istup izazvaće otpor. Jednostavna, prostodušna osećanja će vas uskladiti sa okolinom, dok bi vas uobraženo i razmetljivo ponašanje dovelo u opasan položaj. Ljubaznost je ključ koji će otvoriti vrata uspehu. Vaš emocionalni život nije protkan svetlim trenucima. Čak je verovatno da su vas preplavile trivijalne emocionalnaine brige. Ipak, čeka vas nagrada ako porazmislite o ovim delikatnim i ponekad dramatičnim osećanjima. Držite se čvrstih, ranije utvrđenih uloga, i izbegavajte preterane izlive osećanja, ali sve vreme budite svesni svojih istinskih osećanja.
Vaš unutrašnji razvoj sada zahteva odredenu meru skromnosti. Svaki, previše ponosni nastup, može vas udaljiti od značajnih uvida. Snage koje sada deluju nisu naklonjene ambicioznim individualnim nastojanjima. Situacija se može porediti sa mitološkim Ikarovim letom. Njegov pokušaj da uzleti do sunčanih visina doživeo je krah i on je, nemilosrdno kažnjen, istopijenih krila, pao na zemlju. Doživećete sreću ako zadržite skroman stav, izvršavajući životne zadatke SAVESNO i dostojanstveno.
U statičnom obliku heksagram SAVESNOST iziskuje neprekidan osećaj dužnosti i jednostavnosti u ophođenju. DZEN, probuđena snaga, u gornjem trigramu kosmičkih ideala, usredsređena je na GEN, meditativno mirovanje u donjem trigramu ljudskih odnosa. Situacija zahteva prisebnost duha i suzdržanost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM