Tarot centar

Ji Djing Heksagram 60 Chieh Ograničenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

60 CHIEH OGRANIČENJE
Sada ste u životnom periodu za koji bi se ukratko moglo reći “ograničenje”. Morate prihvatiti činjenicu da ne možete imati sve sto želite, bez obzira na to koliko se borite. Za ovo postoje i pozitivni aspekti. Ponekad nam čini dobro da “stegnemo kaiševe”, i doslovno i metaforski. Dok prihvatate i činite najbolje od neizbežnih zabrana koje nastaju iz prirode samog života, ne treba da trpite nikakve zabrane koje suprotno utiču na vaš emocionalni ili radni život. Vi ste na važnim prekretnicama i u životu i u odredjenoj situaciji ili problemu o kome pitate proročanstvo. Potrebno je da u potpunosti prihvatite ta neizbežna organičenja vaše slobode, trudeći se da umirite njihove efekte tako da postanu tolerantni, ali i trudeći se da prevazidjete one zabrane koje mogu biti prevazidjene.

60 Die, Ograničavanje
Gore: KAN- voda, ponor
Dole: DUEl- jezero, močvara

Ograničavanje. Uspeh. Surovo ograničavanje ne sme dugo da traje.

OGRANIČENJE
Najstariji i najosnovniji interes čovečanstva je regulisanje proizvodnje i potrošnje u okviru uslova što ih čoveku nameće priroda. Od pamtiveka je čovek postavljao OGRANIČENJA i tako štitio i čuvao civilizacije. Sasvim je moguće da je prva knjiga zakona bio kalendar. Jer, praćenjem smene godišnjih doba u svesti živih bića formira se osećaj za vreme i poredak, a na osnovu njega uspostavlja ravnoteža u okviru ograničenja koje nam nameće priroda. Ovakva OGRANIČENJA daju sveukupnoj prirodi i individualnom postojanju životni smisao.
Štednja je sada od posebne važnosti. Ograničite troškove i investicije, bilo da su vezane za novac, energiju ili osećanja. Izbegavanje ekstremnih oblika ponašanja, od slepe privrženosti s jedne strane, do hladne nezainteresovanosti s druge, suština je mudrosti. Ako razmišljate o kakvoj radikalnoj reformi ili o nezainteresovanom uzmaku, znajte da niste u skladu s vremenom.
Vreme je povoljno za propisivanje normi kao i za osnivanje organizacija u kojima je rasipničko ponašanje striktno ograničeno. Svemu postavite odgovarajuće granice.
Iako možda iritira ljude, restriktivna politika je sada jedini povoljni pravac u ovakvoj ekonomskoj situaciji. Na prvi nagoveštaj nekakvih teškoća, još jednom proverite sigurnost svog položaja. Na taj način ćete i vi i vaši saradnici biti zaštićeni u vreme dešavanja promene u ekonomskoj klimi. Uprkos svemu, nemojte preterivati u ograničavanju, jer to može imati nemile posledice. Imajte granicu i u OGRANIČAVANJU.
Izbegavajte preterivanja u ličnim odnosima – prekomernost u strastima, obećanjima ili projekcijama. Prihvatite svoje voljene onakve kakvi jesu, pa će vaši odnosi cvetati. Doduše, ako preterujete u nametanju ograničenja, izazvaćete pobunu i opšte nezadovoljstvo. Radije postavite granice prejakom vezivanju.
Umetnicima i onima čiji je posao kreativno izražavanje, sada su potrebna OGRANIČENJA da bi dostigli punu kreativnu moć. Kočnice i ograničenja su u bliskoj vezi sa onim što zovemo lična sudbina, i u tom kontekstu ih valja prihvatiti i proučiti. U ličnom razvoju OGRANIČENJA jačaju moral i samoizražavanju daju izvesnu težinu. Tek kada samom sebi nametnete pravila, možete uspešno ostvariti bitne stvari. Bez ograničenja, vi ste puni ideja i skačete s jedne stvari na drugu, nikada se ne posvećujući nečemu do kraja. Nek vam sada bude zadatak da otkrijete svoje naklonosti i OGRANIČENJA, i tako ostvarite sebe. Međutim, čuvajte se toga da vas sopstvena ograničenja previše sputaju, ili još gore, da postanu izgovor za lenjost, nego ih koristite kao prirodne regulative koje vode zdravlju i velikim ličnim postignućima.
Donji trigram ljudskih interesa, DUEl, otvorenost, reguliše i drži pod kontrolom duboki i opasni KAN, u gornjem trigramu kosmičkib uzora. Kad se OGRANIČENJE javi bez pokretnih linija, to signalizira situaciju koja tek treba da bude razrešena. Morate najpre preispitati vaš odnos prema toj situaciji i kakve su vaše obaveze. Sledeći korak bio bi prihvatanje sagledanih OGRANIČENJA i postupanje shodno njima. Značajan korak napred učinićete tek kada se budete krenuli odabranim putem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM