Tarot centar

Ji Djing Heksagram 6 Sung Sukob

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 SUNG SUKOB
Pazite, ne donosite nikakve iznenadne i neopozive odluke; ne delujte bez razmišljanja. Vreme je za oprez. Zastanite i razmislite o svim faktorima u situaciji za koju se raspitujete. Pre svega, nemojte nepromišljeno da reagujte. Ni u kom slučaju ne upuštajte se u rizične poduhvate i “nemojte verovati u sreću”.

6 Sung Sukob
Gore: ĆIEN – nebo, muškarac
Dole: KAN – voda, ponor

Sukob. Iskrenost se suočava sa preprekama. Obazriv zastoj na pola puta donosi sreću, ali konačan ishod biće nepovoljan. Korisno je posetiti velikog čoveka, ali nije dobro preći veliku vodu.

SUKOB
U srcu ste sigurni da je put koji ste prihvatili Ispravan. Osećate da ste u pravu i zato samouvereno nastavljate dalje. Vi se, u stvari, ponašate u skladu sa svojom sopstvenom prirodom i zahtevima vremena. Međutim, put koji ste odabrali odvešće vas pravo u SUKOB. Smetnje i neprijateljstva preprečiće se pred vama i ne postoji način da ih izbegnete. Bilo da se radi o unutrašnjim smetnjama ili spoljašnjim protivurečnostima, njihov uticaj je jak pošto je i druga strana, sa njenog stanovišta, takođe u pravu.
Ovaj SUKOB će vas nagnati da se zaustavite i ponovo razmotrite svoju prvobitnu premisu.
Bilo bi mudro kada biste, na samom početku neprilika, pažljivo izučili sve moguće komplikacije. Na taj način bi izbegli iscrpljujući SUKOB koji bi mogao sasvim da poništi sve vaše ranije napore. Jer, kako stvari sada stoje, ne možete se uhvatiti u koštac sa svojim problemima – to bi vodilo u nesreću.
Što se tiče vlasti ili politike, u vašem najboljem interesu je da SUKOB iznesete pred neki neutralni autoritet koji može da donese nepristrasnu presudu. Na taj način ćete preduhitriti razdor i nećete biti povredjeni. Ako planirate neki ambiciozni poduhvat, ili imate na umu kakav značajan cilj, savetuje vam se da ga odložite za neko drugo vreme.
U vreme kada je povezanost sa društvom najvažnija, taj kontakt vidno izostaje. Rađaju se nesporazumi usled razlika u osnovnim filozofskim postavkama, a oni se ne mogu prevazići nasilničkim merama. Izbegavajte kontroverzne teme ukoliko nije prisutan neki mudri autoritet kojeg svi poštuju. Važna društvena okupljanja se ne mogu priređivati sa bitnijim uspehom. Ako možete da ih izbegnete, učinite to.
Držite se podalje od otvorenih sukoba u ličnim odnosima. Pametnije je popustiti nego učestvovati u raspravama za koje nema konačnog rešenja. Neka treća osoba ili nezainteresovana strana bi mogla da rasvetli SUKOB koji se sada odvija u sferi emocionalnih interesa. Nadasve, nemojte donositi važnije odluke ili insistirati na svojim gledištima. Iako smatrate da ne zaslužuju kritiku, vaša gledišta ipak predstavljaju samo
jednu stranu medalje. Dakle, uzdržite se od toga, i preispitajte radije svoja prava osećanja.
U pogledu unutrašnjeg razvoja, vaš prirodni razvoj i vaši interesi su sada suočeni sa ozbiljnom opozicijom. Upamtite, ovo je vreme spiritualnog sazrevanja. Nemojte forsirati. Do sreće se sada stiže obazrivim ponašanjem i popustljivošću.
ĆIEN, čvrst i kreativan, koji zauzima gornji trigram kosmičkih uzora, nailazi na KAN, opasnost i teškoću, u konkretnom svetu ljudskih odnosa. SUKOB u statičnom obliku sugeriše da postoji suštinski razdor u vezi s predmetom vašeg pitanja. Možda se sada suočavate da gubitkom velikih životnih iluzija i spoznajom da je ono što ste do sada smatrali univerzalnom istinom, samo jedno subjektivno viđenje. Treba realnije preispitati svoja shvatanja. Nameće se potreba za jednim unutrašnjim prilagođavanjem koje će pružiti lepše izglede za budućnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM