Tarot centar

Ji Djing Heksagram 46 Sheng Uspon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

46 SHENG USPON
Sadašnja situacija zahteva brzu akciju i korišćenje svih vaših resursa za prilagodljivost. Okolnosti će se verovatno promeniti velikom brzinom i vaši odgovori na ove promene moraju biti dobro promišljeni, ali krajnje brzi. Ne plašite se da koristite savete drugih ili da tražite pomoć onih koji su na položaju. Takav savet ili pomoć mogu biti neprocenjivi u razrešenju teškoća i problema.

46 Šeng, Uspon
Gore: KUN- zemlja, žena
Dole: SUN- vetar, drvo

Uspon. Najveći uspeh. Poseta velikom čoveku oslobađaod strepnje. Odlazak na jug donosi sreću.

USPON
Doživećete USPON snage i ugleda zahvaljujući činjenici da se vaše skromno i postojano delanje vremenski uskladilo sa povoljnim kosmičkim tendencijama. Uspeh koji se približava je ogromnih razmera, jer je plod dugotrajnog požrtvovanog rada, i pošto je sadašnji trenutak naklonjen ciljevima koje sledite. Biblija se prikladno izražava o vremenima kao što su ova, rečima: “U mene je bogatstvo i slava, postojano dobro i pravda. “
Iskoristite sretne okolnosti i pravovremeno pristupite osobama od autoriteta. Nemojte biti zaplašeni i stidljivi. Jedan samopouzdan i siguran nastup ostaviće dobar utisak. Ne ležite, međutim, na lovorikama slave i uspeha, jer je kontinuirana aktivnost neophodna da bi se iz perioda USPONA izvukli najbolji rezultati. Postojanom snagom volje ostvarićete izuzetnu sreću.
Sada možete očekivati unapređenje, jedan USPON u političkoj ili poslovnoj sferi. Pošto ste do sada pokazivali dobru volju da se prilagodite, vaši dobitci premašiče sva vaša očekivanja. Nadređeni će biti prijemčivi za vaše želje i dodeliti vam priznanja. Heksagram predskazuje priznanja i u društvenim odnosima. Mada to uopšte ne očekujete, vi ćete se popeti na društvenoj lestvici. Udružite se sa drugima na zajedničkim projektima, i ne odustajte sve dok ih ne realizujete. Sada ćete instinktivno birati poduhvate koji su u skladu sa pulsacijama i željama društva, i tako dospeti na ugledan položaj.
Umesto da zatamni i ugrozi vaše odnose, USPON će dočarati uzbudljivu atmosferu na emocionalnom planu. Tek sada možete da učinite istinski prodor u komunikaciji sa bližnjima. Među vama će se razviti još čvršće spone. Rad na Sopstvu se sada odvija na principu volje. Znajte šta hoćete isprovodite to nepokolebljivo. Samodisciplina je osnov jake volje. A iz nje proističe velika postojanost karaktera.

Gornji trigram, KUN, prijemčivost, stvara atmosferu prikladnu da se SUN, postojani napori, dole, ostvare. Bez promenljivih linija, USPON će se ostvariti samo kroz dugotrajno i marljivo ulaganje energije. Ne možete očekivati da ćete učiniti ogroman skok i u jednom jedinom potezu ostvariti cilj.Bolje je da kroz skromne, istrajne napore sagradite široku bazu sa koje ga onda možete dosegnuti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM