Tarot centar

Ji Djing Heksagram 41 Sun Minimiziranje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

41 SUN MINIMIZIRANJE
Suzdržanost i kontrola potrebni su u svakom aspektu vašeg života. Budite mudri. Krećite se krajnje oprezno i oslanjajte se na unutrašnje snage koje ćete naći u samoj srži vaše ličnosti. Ako poslušate ovaj savet očekuje vas sreća.

41 Sun Gubitak
Gore: GEN- planina, čvrstina
Dole: DUEl – jezero, močvara

Gubitak. Iskrenost donosi najvišu sreću. Nema greške. Povoljno je biti istrajan i imati određen cilj. Ako je čovek iskren kada prinosi žrtve, neće mu zameriti što donosi samo dve male zdele.

OPADANJE, SMANJIVANJE
Klatno se opet pomerilo, ovoga puta u smeru opšteg OPADANJA. A pošto se u OPADANJU nazire početak jednog budućeg rasta, način kako se sada vladate je od najveće važnosti. Imajte u vidu da je ovo opadanje u skladu sa kosmičkim namerama, i stoga savršeno prirodno i nezaobilazno. Na kraju ćete ipak imati koristi od žrtvi koje
budete prineli.
Prihvatite OPADANJE i prilagodite mu se. Pojednostavite način života. To će vas sprečiti da počinite ozbiljnije greške i pomoći vam da razvijete jedan osećaj za pravovremeno delanje. Ako držite da je OPADANJE neprihvatljivo, i nastavite da se ponašate kao u vreme izobilja, počinićete ozbiljnu grešku i izgubiti dodir s realnošću. Jednostavno ponašanje je sada od jedinstvenog značaja za vaš unutrašnji razvoj.
Treba da izmenite neke stavove i prigušite instinktivne i strastvene porive, čak i u najintimnijem Sopstvu moraćete da ekonomišete u skladu sa postojećim OPADANJEM životne snage. Ukoliko normalno funkcionišete uz veliku napetost, sada je čas da to promenite. Postanite svesni preteranih emotivnih reakcija. Ako se odreknete samopovlađivanja na instinktivnom nivou, viši aspekti vaše prirode dobiće na snazi.
Ovakav rad na Sopstvu leži u osnovi svih svetovnih stvari. OPADANJE je postalo očigledno već onda kada su se proredili društveni kontakti, zato sada nemojte da forsirate događaje i gurate napred kao da se ništa nije promenilo. Umesto toga, usmerite svoje energije ka unutra i iskoristite ih za postizanje ličnih ciljeva. Uspeh dolazi kroz iskrenu predanost i jednostavnost.
U poslovima se ovaj period najizrazitije očituje kroz materijalni gubitak; gubitak novca ili stvari. A opet, i u tim oblastima se predviđa uspeh ako ostanete samouvereni, otvoreni i posvećeni tekućim poslovima. Upamtite, vreme žrtvovanja će proći.
Klatno će opet zamahnuti u pozitivnom smeru. Lični odnosi će vam u budućnosti donositi manje uzbuđenja i zadovoljstava nego u prošlosti. Komunikacija između vas i vaših bližnjih postaće površnija, a biće vam i uskraćene i neke informacije. Ako već niste u stanju da razgorite stari plam, nemojte se zbog toga postati ljutiti ili provokativni. Samo pojednostavite svoje odnose prikladno periodu OPADANJA. Budite što prijazniji prema bližnjima i radite na oplemenjivanju svog karaktera.
Donji trigram, DUEl, razuzdanost, pritisnut je strahovitom težinom GEN-a, planine, gore. U statičnom obliku heksagram OPADANJE implicira da vaša osećanja i reakcije nisu u skladu sa vremenima. Bez obzira na vaše pitanje i vaše ciljeve uopšte, moraćete da prihvatite realnost OPADANJA i prilagodite svoje ponašanje. Pre nego što se stvari promene na bolje, treba štedeti u ispoljavanju jakih emocija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM