Tarot centar

Ji Djing Heksagram 38 Kuei Protivrečnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

38 KUEI PREPIRKA
Nalazite se, ili ćete se uskoro naći u situaciji u kojoj će vam pozicija i opstrukcija drugih doneti odredjenen teškoće. Ali protivljenje na koje nailazite nema zlobe. To je izraz iskrenog stanovišta – vaš protivnik je iskren koliko i vi. Najbolje je da pokušate kompromisom da dodjete do neke vrste sporazma.

38 Kuei Suprotnost
Gore: LI- vatra, lepota
Dole: DUEl- jezero, močvara

Suprotnost. Sreća u malim stvarima.

PROTIVREČNOST, OPOZICIJA
Ovom situacijom vlada jaka PROTIVREČNOST. Možda su u pitanju suprotna gledišta kakva se inače javljaju među osobama sa suprotnim interesima, ili neodlučnost koja se razvija iz unutrašnje podvojenosti u samom čoveku. Vi sada treba da dokučite suštinu razilaženja, i na toj osnovi se prilagodite vremenima. Velika postignuća ne dolaze u obzir, pošto se ova ne mogu ostvariti bez potpune saradnje i usklađenosti.
Posrećiće se samo mali poduhvati, kao i postepeni, blagi uticaji. Uprkos nadmoćne PROTIVREČNOSTI, koja se u političkim stvarima odražava kao sukob suprotstavljenih ideologija, ipak se, u jednom drugom smislu, otvara mogućnost za uspostavljanje vrhunskog jedinstva. Zapravo je oblik jedinstva koji nastaje kao rezultat saradnje suprotstavljenih sila, često značajniji od uzgrednih udruživanja koja se ostvaruju bez mnogo premišljanja. Zato postojeća polarnost može da stvori idealne uslove za vrhunsko jedinstvo. Ne budite nestrpljivi i impulsivni.
Postepenim koracima pokušajte da prevaziđe te političke razlike. Malo diplomatije može sada učiniti čudo.
Neutralizovane suprotnim snagama podjednake jačine, političke ili društvene strategije sada ne donose rezultate. Ambiciozni ciljevi moraju sačekati povoljniju atmosferu. Gajenje prijateljskih odnosa je trenutno najbolji oblik ponašanja. Nemojte dozvoliti da vas uvuku u poslove sa sumnjivim ishodom. Ne grabite se za položaj.
Iskoristite postojeću polarnost da javno ukažete na potrebu za saradnjom, i širokogrudo se odnosite prema razlikama u mišljenjima. Takav pristup će vam biti od naročite koristi ako budete organizovali neki grupni rad.
PROTIVREČNOST kakva postoji u porodičnom životu i ličnim odnosima, ima klasičan oblik. Suprotne težnje rođene braće, na primer, tako se ispoljavaju. Naravno, u jednom širem kontekstu, krvne veze postaju osnov vrhunskog jedinstva, ali za sada, na ovom stupnju, su u suprotnosti. Okolnosti takođe idu na ruku udaljavanju i nesporazumima među muškaracima i ženama. Njihove urođene razlike dostižu vrhunac, i oni se povlače u ograde sopstvene individualne prirode. Premošćavanje tih razlika je prelomni trenutak u svakom odnosu. To je večna igra polova, predigra vrhunskom sjedinjenju. U suštini, sve navedene protivurečnosti samo iznose na videlo svetle perspektive uzajamne razmene. Neznatnim, nežnim uticajima može se ostvariti obostrani sklad.
A možda se u ovom periodu susrećete sa problemom dualizma u sopstvenoj prirodi?
I drugima izgledate nesigurno i neodlučno dok vagate kontradiktorna gledišta?
Ali, vama se nikada ranije obe strane nisu ukazivale tako jasno! Kada se sagledaju sa jednog višeg stanovišta, predubeđenja vezana za patriotizam, klanove, kao i svi kruti principijelni stavovi ili klasne predrasude, gube na značaju. Za mudriji i pravedniji um, borba između dobra i zla, života i smrti i slične suprotnosti, samo su prirodne interakcije velikih kosmičkih sila. Ovakav osećaj jedinstva u svetu sačinjenom od PROTIVREČNOSTI, produbljuje i usložnjava čovekovu ličnost i smiruje njegov um.
Gornji trigram, LI, svetlost, traga za jasnoćom, dok donji trigram, DUEl, zadovoljstvo, zadovoljstvo nalazi dole. U statičnom obliku, udaljavanje ta dva trigrama označava suprotna stanovišta. PROTIVREČNOSTI bez promene sugeriše otuđenje, jer elementi koji poseduju različite prirode rade jedni protiv drugih. Nemojte dozvoliti da PROTIVREČNOSTI zatruje vaš prvobitni cilj. Držite se svoje individualnosti, jer će vas jedino ona pokrenuti s mrtve tačke.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM