Tarot centar

Ji Djing Heksagram 31 Hsien, Privlačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

31 HSIEN PODSTICAJ
Uživate ili ćete uživati u mnogim prijatnim doživljajima. Zadovoljite se ovim ali ne dozvolite sebi da vas uzbudenje opije. Zadržite unutrašnji mir, saslušajte savet onih koje znate i kojima verujete: nastojte da vam misli budu jasne i um nepomućen.

31 Sjen, Privlačenje (Podsticaj)
Gore: DUEl – jezero, močvara
Dole: GEN – planina, čvrstina

Privlačenje. Uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ženidba donosi sreću.

PRIVLAČENJE
Nama poznat svet sačinjavaju, i njime upravljaju, različiti zakoni PRIVLAČENJA. Od beskrajnih kretanja solarnih sistema kroz kosmos, do savršeno uređenog jezgra atoma, uzajamne privlačnosti su uzrok nastanka svih stvari. U životu se te privlačnosti manifestuju kroz složenu mrežu delanja satkanu od namere, napornog istrajavanja i konačnog postignuća. Život oplođava život i ovaploćuje se po božanskom uzoru.
PRIVLAČENJE polova, kao i čovekova potreba za društvenim životom, a možda i potomstvom, ovde su naglašeni. Ova magnetska privlačnost nije samo običan nagon, kako se to na prvi pogled čini. Kroz nju se začinje osnovna ćelija društva, porodica, kao što se atom, kroz PRIVLAČENJE pozitivnih i negativnih naboja, ostvaruje kao osnovna jedinica materije. Između vas i predmeta vašeg pitanja se razvija ozbiljna i duboka PRIVLAČNOST, bilo da se radi o nekoj osobi ili o situaciji za koju ste zainteresovani. Prilike su takve da vi u rukama držite svu moć. Inicijativa je do vas. Da bi ishod bio još uspešniji, oslobodite um od potisnutih motiva i predrasuda. Dopustite da vas predmet vašeg interesovanja preobrazi. Tako će se vaša inicijativa pokazati uspešna, PRIVLAČENJE postati uzajamno, “ljubav uzvraćena”, a odnos će se u potpunosti ostvariti.
U ovom heksagramu je opisan način kako veliki lideri vrše upliv na društvo. Kada se vođa stavi u službu ljudi, on ih time ohrabruje da mu priđu za savet i poduku. Tako ih on nevidljivo usmerava ka dubljim principima društvenog razvoja i poretka.”
Vaša otvorenost u društvu, bez obzira što možda držite da ste sami sebi dovoljni, privlači k vama ljude i stvara atmosferu pogodnu za razmenu mišljenja. U ličnim odnosima, originalni tekst nedvosmisleno potvrđuje: “ženidba će doneti sreću”.
Ako se sada spremate da donesete neku odluku ili stvorite mišljenje u vezi neke osobe, obratite posebnu pažnju na to što ona privlači. Tako ćete dokučiti prirodu njene sudbine. Kroz njeno zračenje, ideje i poznanstva, moći ćete da predvidite kakva će biti priroda vašeg odnosa. Tek onda odlučite da li vam je potrebno jedno takvo PRIVLAČENJE ili ne. Isto važi i za procenu bilo koje situacije. Uočavajući šta ona privlači – kakve ljude, probleme i mogućnosti – možete zaključiti na koji način bi ona mogla da utiče na vaš sadašnji položaj, Zdravlje i budućnost.
U nepromenijivom obliku, PRIVLAČENJE ukazuje da je neophodno biti otvoren i prijemčiv za sve što u ovom trenutku ulazi u vaš život.
GEN, mirovanjei nepokretnost, iz donjeg trigrama privlači
DUEI, radost i zadovoljstvo
Spokoj i otvorenost omogućavaju vam da utičete na druge i drugi na vas, te tako doživite punoču jednog lepog susreta. Spontani uzajamni uticaj, možda ljubavni odnos, mora se iskusiti pre nego što se dogodi sledeća promena.

U stvarima od političkog interesa, ovaj se koncept, prema Lao Ce-u, može protumačiti na sledeći način:
Ako velika zemlja popusti manjoj zemlji ona će je savladati.
A manja će zemlja preuzeti veliku ako joj se podvrgne.
Tako jedni popuštanjem pobeđuju,
A drugi – Malim Veliko osvajaju.
Na koncu, šta bi drugo želela velika zemlja osim da okupi i zbrine što više ljudi?
I šta bi drugo želela manja zemlja sem da se priključi i služi?
Pa pošto obe dobiju ono što žele, Velika se mora prignuti pred malom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM