Tarot centar

Ji Djing Heksagram 30 Li Vatra

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

30 LI VATRA
Kao i svi drugi, i vi ste podložni ograničenjima i nemate slobodu akcije. Neka od tih ograničenja dolaze iznutra – to su ograničenja koja nastaju iz prirode vašeg karaktera i mogućnosti. Druga su nametnuta i vode poreklo iz prirode društva u kome živite. Postoji smisao u kome jedino nalazite ličnu slobodu razumevanjem i prihvatanjem tih ograničenja. Morate se pomiriti sa svetom u kome živite i shvatiti da se sve ne može postići.

30 Li Vatra
Gore: LI – vatra, lepota
Dole: LI – vatra, lepota

Vatra. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Uspeh. Negovanje krava – sreća.

SARADNJA, ZAVISNOST
Kada saradnja dva elementa daje takav rezultat da suma onoga što mogu da postignu zajedno, uveliko prevazilazi njihove pojedinačne mogućnosti, kaže se da se oni SARAĐUJU. SARADNJA u ovom slučaju označava onaj kvalitet saradnje koji nadilazi uobičajena očekivanja.
Heksagram sugeriše da ste vi i predmet vašeg pitanja u međusobnoj zavisnosti, te da kroz saradnju i preplitanje vaših uticajnih sfera možete ostvariti značajna dela. Saradnja i zajedničko delovanje doneče vam nadahnute ideje, stvoriti visok energetski potencijal za dalje napredovanje, i oplemeniti vašu komunikaciju i moć zapažanja.
U svetovnom pogledu, ovo je vreme kada vođa, na osnovu svojih načela i osećaja za pravdu, ostvaruje red u narodu i prosvečuje ga. Tako SARADNJA (uskladjenost) vođe i njegovih načela donosi korist narodu. Kinezi ističu: “Jasnoća uma udružena s pravednošću može da usavrši i preobrazi svet”.
U ličnim odnosima videćete da regulisanjem svojih želja sada možete mnogo postići. Proučite svoje lične odnose i vidite da li ste do sada radili jedni protiv drugih, ili ste ostvarili SARADNJU. Zajednički napori neće oduzeti snagu pojedinačnim poduhvatima. U stvari, timski rad bi sada trebalo uveliko da potpomogne individualna ostvarenja.
Imajte na umu da je vama, kao pojedincu, odnos sa kosmosom ograničen i uslovljen. Po prirodi stvari, zemlja je ograničeno mesto – mesto ograničene energije, ideja, resursa, pa čak i same životne sile. Najuspešniji način da ostvarite svoje ciljeve u okviru granica koje vam nameće situacija, jeste da se oslonite na kosrničke sile i počnete da sarađujete s njima. Naučite da prepoznajete suštinu vremena i – delajte u skladu s
njom. Kada se pritisci gomilaju, nemojte praskati, nego se marljivo trudite da ih uklonite.
Kada osetite povišenu energiju, ne prepuštajte se nedisciplinovanoj euforiji; iskoristite je za ostvarenje novih zamisli. Kada energija opadne, umesto da se iscrpljujete u beskorisnom naprezanju, odmorite se i prikupite snagu. Razvijanje SARADNJE u okviru Sopstva pruža nove mogućnosti za upravljanje sudbinom.
Heksagram SARADNJA sačinjen je od udvostručenog trigrama LI, zavisnost. Zavisnost dole, podudama sa zavisnosti gore, osvetljava i pojašnjava situaciju. U nepromenljivom obliku to znači da se morate usredsrediti na dovođenje mnoštva elemenata svog života u opšti sklad. Ciljevi, voljeni, karijera i zdravlje: Idu li zajedno? Kako se odnose jedno prema drugom? Da li se međusobno potpomažu? Kada se postigne unutrašnja jasnoća, to je stanje blisko prosvetljenosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM