Tarot centar

Ji Djing Heksagram 3 Chun Početne teškoće

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

3 CHUN POČETNE TEŠKOĆE
Počeci novih veza, novih poduhvata i novih situacija nikad nisu bez teškoća i ponekad se možete osećati obeshrabreni. Metaforički – ponekad se osećate kao da će mraz ubiti mladice koje ste tek posadili. I pored ovoga, sve teškoće na koje ćete naići mogu biti prevazidjene upornošću i “ako žurite polako”. Nemojte da budete suviše samopuzdani i samostalni i da se plašite da zatražite pomoć i savet od drugih. Pomoć drugih može osigurati uspeh novih projekata.

3 Džun Početne teškoće
Gore: KAN – voda, ponor
Dole: DŽEN – grom, pokret

Početne teškoće. Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ništa ne treba započinjati; bolje je učvrstiti sadašnji položaj i potražiti pomoć.

POČETNE TEŠKOĆE
Početak svakog novog poduhvata praćen je izvesnom konfuzijom jer stupamo u oblast nepoznatog. Iz tog razloga, pogrešan korak na početku može da učini da se čitava situacija preokrene na loše. Mada ovaj heksagram ne sugeriše ni manje ni više nego potpuni haos, on proriče da će nastupiti period reda i efikasnosti. Kao što iza napetosti i grmljavine dolazi plodonosna kiša i bujanje života, tako u ljudskim odnosima i delatnostima visoko organizovanim periodima, prethode periodi nereda. Uspeh postižu oni koji prebrode oluju držeći se čvrsto svojih načela.
POČETNE TEŠKOĆE nastaju kada obilje elemenata upinje da se uobličio Vi ste suočeni baš sa takvom situacijom. Pošto se nove okolnosti nisu do kraja materijalizovale, svaki pokušaj da se njima vlada je propračen sa dosta konfuzije. Usredsredite se sada na tekuće probleme, posebno kada su u pitanju zemaljske stvari. Osnova sa koje ćete preduzimati dalje poduhvate mora se prvo konsolidovati. U međuvremenu ne pokušavajte osvajanje novih teritorija. Ionako su vam ruke prepune raznih detalja koje treba raščistiti pre daljeg napredovanja. U periodu POČETNIH TEŠKOĆA mudro je uposliti sposobne službenike koji će vam pomoći u ostvarenju tekućih poslovnih ciljeva. Ako kasnije nastavite samostalno, zagarantovan vam je izuzetan uspeh. Ovo je vreme kada stvari upinju da se uobliče i u granicama Sopstva. POČETNE TEŠKOĆE mogu da označavaju početak krize identiteta koji se ogleda u konfuziji, neodlučnosti, ili prianjanju za nove·ukuse i želje. Prihvatite promenu u Sebi i ne suprotstavljajte joj se. U međuvremenu na tuđem primeru proučite svoje rezultate svojih želja i namera, da biste znali kuda se upućujete. Slobodno tražite savet, ali ne preduzimajte nove projekte ili neisprobane poduhvate. Držite se svog duhovnog stožera i dopustite sudbini da sama određuje spoljašnje događaje. Biće vam potrebna sva energija i celokupna moć koncentracije samo da uspostavite red u obilju informacija koje će pristizati na vašu adresu.
Konfuzija i nered zavladali se u ličnim odnosima i tu se ne može ništa učiniti. Sačuvajte unutrašnji mir i spokoj dok prolazite kroz ovu novu fazu u svom emotivnom životu. Savet zatražite izvan odnosa. Kakav god da je savet, profesionalni ili samo prijateljski, sama činjenica da ste neprilike preselili na neko drugo mesto, pomoći će vam da ih uspešno rešite, Ne zaboravite, POČETNE TEŠKOĆE je jedna faza u sazrevanju,
a muke sazrevanja su ogromne. Ipak, prebroditi ovo vreme uz istrajnost, znači i doživeti odgovarajući uspeh.
Kada se nijedna linija ne menja, to govori da ste pred nesavladivim preprekama.
Donji trigram DŽEN, rast, napreduje u pravcu gornjeg, a to je KAN, poteškoća. Neprekidna teškoća, prisutna u početnim fazama napredovanja, još nije razrešena. Možda je ne prepoznajete kao svoju barijeru ili čak ne vidite nikakav problem. Kakav god bio razlog, situacija je, u odnosu na vaše pitanje, blokirana. Jedino uspostavljanjem novih vrednosnih kriterijuma, moći ćete da je prevaziđete.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM