Tarot centar

Ji Djing Heksagram 29 K’an Voda

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

29 K’an Voda
Ne kompromitujte vaše ideale i principe ma koliko bili u iskušenju zbog teškoća vaše sadašnje situacije. Ako ostanete verni svojim principima, iskrenosti i odlučnosti, dostići ćete cilj i prevazići barijere koje vam sprečavaju progres.

29 Kan Ponor
Gore: KAN – voda, ponor
Dole: KAN – voda, ponor

Ponor nad ponorom – ozbiljna opasnost. Uz iskrenost i obazrivost sve će biti dobro. Uspeh u svim poduhvatima.

OPASNOST
Na vas vreba stvarna OPASNOST, ona koja proističe iz konkretne, opipljive realnosti. Opasnost ne dolazi od nevidljivih kosmičkih sila, niti ima veze sa unutrašnjim konfliktima. Opipljiva opasnost s kojom ćete se uskoro suočiti, dolazi od neposredne okoline. Biće potrebna velika umešnost da se ona prebrodi, ali uz ispravno postupanje, njen izazov može iz vas da izvuče ono najbolje. Kineski tekst ističe da, ako se samopouzdano
oslonite na vrlinu, uspeh će krasiti sve što preduzmete.
Nemojte izbegavati suočavanje sa teškim ili pretečim okolnostima, kakve god da su; morate stajati čvrsto pred njima i savladati ih ispravnim ponašanjem. Budite istrajni i odlučni. Držite se svoje etike i načela i ni za jedan tren ne pomišljajte da činite kompromis sa onim što smatrate pravednim. Poštenje i etičnost su ključevi za prevazilaženje OPASNOSTI.
U političkim ili poslovnim odnosima, držite se prihvaćenih pravila. Ako donosite neku odluku, ne trgujte svojim načelima i ne pokušavajte da ih izvrdate, jer bi takva akcija obesmislila sve što ste do sada postigli. U međuljudskim odnosima ostanite verni svojoj pravoj prirodi. Ako iskrsne povoljna prilika, pokušajte da ubedite druge u razumnost svojih ideja na primeru svojih dosadašnjih uspeha. Oni koji vam ne pružaju podršku, nisu vam ni potrebni. Ne zastajkujte. Ne zadržavajte se u OPASNOSTI.
U ličnim odnosima ne dopustite da vas vuku pogibeljne strasti. Ako ne možete rešiti svoje probleme sa partnerom bez žrtvovanja svojih principa, onda je odnos neizlečiv, i treba ga prekinuti.
Period OPASNOSTI može da bude posebno važan za lični razvoj. Otvoreno se pridržavajući etike i vrline, braneći svoje snove i ideale, vi omogućavate stvarima da legnu kako treba, i tako poprime jasan i opipljiv oblik. Možete postići svoje ciljeve tako što ćete razumeti svoje odnose sa okolinom. Iako subjektivan, ovakav pristup sada je u skladu sa prirodom problema sa kojim se suočavate.
Dalje, istrajavajući u jednom plemenitom ponašanju, polako postajete živi primer vrline za svoju porodicu i prijatelje. Kroz postojano delanje vi nevidljivo usmeravate druge, podučavajući ih, na svom primeru, kako da regulišu svoje odnose. Tako se uspostavlja red i uklanja OPASNOST iz okoline. Onda ćete bili na sigurnom.
Česti susreti s OPASNOŠĆU su deo života. Vladanje OPASNOŠĆU,kao i suočavanje sa smrću, ne samo da vas čini snažnim iznutra, nego vam uliva duboko razumevanje života i misteriozne prirode kosmosa. Ovakva povišena svesnost može vaš život obogatiti novim smislom.
Sastavni trigram je udvostručen. Trigram KAN, opasnost i dubina, ponavlja se gore i dole. U statičnom obliku OPASNOST se, u odnosu na vaše pitanje, primereno uvećava.
Vaše želje vas uvek iznova dovode u OPASNOST. Svaki put joj izmičete za dlaku, samo da biste se ponovo suočili sa sledećom opasnom situacijom. Ispravno ponašanje ne samo da će ojačati vaš karakter, nego će vam i pomoći da prevaziđete celokupnu situaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM