Tarot centar

Ji Djing Heksagram 21 Shih Ho Prekraćivanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

21 SHIH HO PREKRAĆIVANJE
Ograničenje je ključni faktor u situaaciji u koju ste upleteni, u problemu sa kojim ste zaokupljeni. Nemate potpunu slobodu akcije i na stazi koja vodi prema vašem cilju ima prepreka. Te prepreke moraju biti uklonjene: morate poduzeti odlučujuću akciju, probiti barijere koje vas koče i krenuti napred u pravcu kojim želite da idete.

21 Ši ho, Glodanje
Gore LI – vatra, lepota
Dole: DŽEN – grom, pokret

Glodanje. Uspeh. Vreme je povoljno za učvršćivanje zakona.

REFORMA, GLODANJE
Došlo je vreme za korenitu REFORMU. Bilo da je u pitanju nedolična osoba koja radi protiv vas, ili vam se neka situacija preprečila na putu – u svakom slučaju vas nešto ometa u namerama. Prepreku treba pronaći, izvući na svetlost, i reformisanjem eliminisati. Uspeh će se ostvariti kroz sprovođenje zakona i deljenje pravde. Ne postoji mogućnost kompromisa niti nada da će problem sam od sebe volšebno nestati.
Ne možete ga racionalizovati ni ignorisati ni izvrdati. U pitanju je opipljiva, realna, samonikla barijera i mora se oštro reformisati pre nego što prouzrokuje trajnu štetu. U oblastima društvenih odnosa i politike, neophodno je strogo pridržavati se postojećeg pravosuđa. Društvo lišeno pricipa i jasnih zakona je grupa zalutalih ljudi.
Ako ste vođa, budite inicijator i pobornik pravednih, zdravorazumskih i brzih zakona i uspostavljanja reda; ako ste sledbenik, sada je vreme da podržite sebi nadređene osobe koje će ostvariti korenitu društvenu REFORMU.
Lični odnosi bez preciznih dogovora, razumnih očekivanja, međusobnog uvažavanja i jasnih planova za budućnost sada su u opasnosti da se rastoče u haosu. Nesporazumi i pometnja postaće uobičajna pojava ukoliko se ne preduzme čvrsta i razumna akcija da onemogući sve što je na putu zajedništvu. Postoje vremena kada treba izbegavati konfrontacije, prikrivati duboka osećanja ili se povući i sačekati povoljniji trenutak za akciju. Ovo nisu ta vremena. Energična REFORMA doneće dobre rezultate.
Nikada vreme nije bilo povoljnije za preispitivanje svoje ličnosti i otkrivanje u kojoj su meri obmane, racionalizacije ili navike, uzurpirale sposobnost rasuđivanja. Dvosmislena i nestalna načela, po pravilu, vaš život čine neizvesnim, nenadahnutim i besmislenim. Saznajte šta istinski hoćete; saznajte šta je to što vas usklađuje sa Sopstvom i sa okolinom. Neka vam to bude osnovna smernica i princip. Ostali faktori koji
povremeno preuzimaju kontrolu nad vašim ponašanjem ili zdravljem moraju se odstraniti kao smetnje. Budite čvrsti, hladnokrvni, blagi i odlučni u nameri da ih odstranite i tako izvršite preobražaj i reformu svog Sopstva i svoje životne sredine.
Bura već duže vremena besni oko predmeta vašeg pitanja. Donji trigram DZEN, pokret, u svom napornom kretanju naviše, varniči i seva u gornjem trigramu, Ll – dramatičan susret dveju elementarnih sila prouzrokuje strahovitu kakofoniju i konačno – oslobađanje statičnog napona kao pred oluju. Bez promenljivih linija, korenita REFORMA je neophodna u vašem životu. Izazvaće spektakularne reakcije, ali će vas osloboditi od tenzija koje vas sprečavaju da postignete svoje namere.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM