Tarot centar

Ji Djing Heksagram 2 K’un Poželjan

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

2 K’UN POŽELJAN
Upornost i izdržljivost su devize ovog trenutka, posebno kada je reč o finansijskim i drugim praktičnim situacijama. Vaši napori će doneti uspeh na svim nivoima ako budete imali srca i ako se ne obeshrabrite. Ne opuštajte se, potreban vam je intenzivan i strpljiv napor. Ovaj heksagram, koji je nosilac snažne ženske energije, ponekad znači da će prefinjena i moguće misteriozna osoba pomoći u rešavanju problema.

2 Kun Uzvraćanje
Gore: KUN – zemlja, žena
Dole: KUN – zemlja, žena

Uzvraćanje. Najveći uspeh. Sve uspeva kroz istrajnost kobile: Ako pravi čovek pokuša da vodi, zalutaće. Ako prati, pronalazi vođu. Povoljno je zadobiti prijatelje na jugu i zapadu. Međutlm, prijatelji na severu i istoku biće izgubljeni. Mirna istrajnost na pravom putu donosi sreću.

PRIRODNO PRIHVATANJE, PRIJEMČIVOST
Sada u centru pažnje treba da bude popustljivo i prepuštajuće svojstvo prirode. Priroda nepokolebljivo prati zahteve godišnjih doba. Ona reprodukuje, prilagođava se i razvija na odgovarajući način; kada je povređena leči se, i uopšte, vešto održava skladan odnos između davanja i štednje. Priroda je prihvatajuća, popustljiva pozadina svih zemaljskih zbivanja. U ovom trenutku moć leži u PRIRODNOM PRIHVATANJU, odnosno, u prihvatanju usklađenom s prirodnim zakonima.
Sve što se sada događa tiče se konkretne realnosti, a ne apstraktnih mogućnosti. Međutim, nevolja je što su, baš usled toga, vama poznate samo spoljašnje prilike, a ne i delatne snage koje stoje iza njih. Zato ne treba da težite nezavisnom delanju ili vođenju drugih. Ako prihvatite samostalnu, vodeću ulogu, izgubićete se i nećete naći put nazad. Vi niste u kontaktu sa delatnim snagama i potrebni su vam prijatelji i pomagači.
Prihvatite li to, pronaći ćete pravi put. Ako ste u stanju da se spontano prepustite vodstvu drugih, moći ćete da dosegnete čak i najveće ciljeve. PRIRODNIM PRIHVATANJEM, čak i u najsloženijim pitanjima poslovanja ili politike, sigurno postižete sklad sa unutrašnjim, nevidljivim zakonima prirode. Ovo je sada od ogromnog značaja za sve svetovne stvari. Uz pomoć prijatelja i kolega, sigurno ćete đospeti na najbolji mogući položaj. Iznad svega je važno da se sada uzdržite od iskušenja da samouvereno preuzmete vođstvo.
Ukoliko krenete previše da se oslanjate na sopstvene snage, može da se dogodi da zaboravite da snaga može biti opasna ako se ne primenjuje pravilno. Sračunata pasivnost je formula po kojoj se u ovom trenutku ostvaruje pravi životni smisao. Vaši odnosi će biti njena najbolja provera. Treba da budete posebno saosećajni i otvoreni prema dragim osobama. Dopustite im da preuzmu inicijativu i vođstvo. Držite se, za sada, tradicionalnih vrednosti u međuljudskim odnosima, izbegavajte agresivno nametanje svoje volje, i tako nećete pogrešiti. Ako je, pak, Sopstvo predmet vašeg pitanja, razmotrite pravac svog života objektivno, u strogoj samoći. Meditirajte na temu kako priroda podržava sve na planeti, i dobro i zlo. Proširite svoja gledišta i stavove i posmatrajte svet otvorena uma. Objektivnost i PRIRODNO PRIHVATANJE vašu će unutrašnju prirodu ostaviti netaknutom i čistom, dok će istrovremeno doprineti čvrstini vašeg karaktera i jednom smirenom držanju u odnosu na spoljašnji svet.
Trigram KUN je ovde udvostručen. Prijemčivost je gore i dole, iznutra i spolja; nema silovitosti, samo potpuna prijemčivost. U nepromenijivom obliku, PRIRODNO PRIHVATANJE traži prema okolini u najširem smislu, odnos jedne suptilne prijemčivesti. Subjektivna mišljenja će sada određivati tok razvoju i promeni. Stoga otvorite um, razmaknite svoje granice da obgrlite svet. Tako ćete naći pomagače i ispravan put.
Kada su sve linije promenljive, to znači da vaša unutrašnja snaga i lična moć direktno zavise od istrajnosti kojom sprovodite svoje vizije u delo. Svoj cilj ćete postići istrajnošću. Nova situacija imaće trajan karakter.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM