Tarot centar

Ji Djing Heksagram 19 Lin Moralnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

19 LIN MORALNOST
Stvari počinju da se kreću: komešaju se i dobre i loše sile. Približavaju se i sreća i nesreća. Važno je da negativne sile budu zaustavljene pre nego što postanu suviše jake i zlokobne. Pustite sreći da ona preuzme kormilo. Pazite na nepovoljne uticaje i razvoje i uništite ih prije nego što zaista postanu moćni i opasni.

19 Lin, Približavanje
Gore: KUN – zemlja, žena
Dole: DUEl – jezero, močvara

Približavanje. Najveći uspeh. istrajnost na pravom putu donosi nagradu. U osmom mesecu – nesreća.
(Osmi mesec lunamog kalendara približno odgovara septembru)

NAPREDOVANJE, PRILAŽENJE
Ovo je vreme naglog NAPREDOVANJA Kinezi su upoređivali ovaj heksagram sa krajem zime i samim početkom proleća. Kao kad mladica biljke izbija iz zemlje u prvom naletu stvaralačke snage, tako i vi sada možete učiniti prve korake ka ostvarenju
cilja.
Ako ste usmereni na stvari koje se tiču politike ili moći, ovo je najzahvalniji trenutak za akciju. Zbog sila NAPREDOVANJA, vaše sposobnosti i talenti dospeće u sam centar pažnje. Biće vam dodeljen položaj autoriteta. Moći ćete znalački da utičete na druge i preobratite ih. Da biste utvrdili svoj nov društveni položaj, bilo bi mudro odazvati se potrebama okoline. Ovo izuzetno pozitivno vreme nete trajati beskonačno, pa iz njega morate izvući maksimalnu korist. Originalni tekst heksagrama potvrđuje:
” U osmom mesecu – nesreća!” što se odnosi na jesenji pad koji je neizbežno pred vama. zato, da biste se pripremili za prirodan ciklus opadanja, treba da maksimalno iskoristite ovo “proleće” snage i optimizma.
U vođenju poslova je NAPREDOVANJE na vidiku. Ako ste do sada vrebali pogodan trenutak da sprovedete u delo novu ideju, ili stignete na bolji položaj, taj trenutak je stigao. Ljudi na položajima nikada nisu bili prijemčljiviji za vas. Veliki napredak je realno moguć, a finansijske stvari su takođe pod kontrolom. Iskoristite ove mogućnosti za sticanje, i pripremite se za budućnost.
U društvenom smislu vi ste se “pojavili”. Sa svojom moćnom hari zrnom izvršitete uticaj na druge i naučiti ih kako da i oni doprinesu svom celokupnom, i unutrašnjem i spoljašnjem, izgledu. NAPREDOVANJE na društvenoj lestvici bi trebalo da unese živost u vašu sredinu i podstakne kulturna gibanja.
Odnosi poseduju razvojni potencijal i uskoro tete se naći u ulozi poverIjivog i pouzdanog partnera. Podsticanjem bliske osobe učvrstićete u njoj veru u vaš odnos.
Vreme je posebno povoljno za ljubav pošto su stvari tek na svom početku. Budite tolerantni i pažljivi, pa tete tako sagraditi odnos koji se nete srušiti u burnijim emocionalnim periodima koji predstoje svakoj ljubavi.
Dinamičan naglasak je na unutrašnjem razvoju. Otkrite vam se stvari vezane za vaš identitet i vaše mesto u opštoj šemi stvari. Kako budete NAPREDOVALI u nove svetove samorealizacije, povečavače vam se fizička i duhovna snaga. Pokušajte da samopouzdanje učinite svojom najtrajnijom osobinom, i ono te postati vaš glavni oslonac u budućim pometnjama ili depresijama.

KUN, gornji trigram kosmičkih uzora, prijemčiv je prema DUEl, radosti i zadovoljstvu, u donjem trigramu ljudskih delatnosti. NAPREDOVANJE u nepromenijivom obliku predskazuje večno proleče u pogledu vašeg pitanja. Ovo je zbilja srećno znamenje, jer ste u odličnom položaju da uspešno sprovedete svoje planove ili pomognete drugima da ostvare svoje zamisli.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM