Tarot centar

Godišnji horoskop 2023. JARAC-Neophodno je da pravilno ispititate vanjske informacija!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pogled na narednu godinu – Pregledatećete svoje ciljeve u životu i obrazac strategija kako da ih ostvarite. Tokom 2023. godine ćete precizno definisati svoje ciljeve i razmisliti o vašim mogućnostima. Vi ćete naučiti nove veštine u skladu sa vašim potrebama, i udaljićete od sebe sve nepotrebne stvari. Neophodno je da pravilno ispititate vanjske informacija. Trebalo bi da budete spremni i da raskinete prijateljstva koji su prepreka na putu vašeg napredka. Ne bi trebalo da vas zakoči prethodni emocionalni teret i osećajte se slobodno da se izrazite. Planeta Jupiter će vam pomoći sa dosta resursa i neće biti nikakvih prepreka za vaš napredak u životu kada odlučite koje su vaši ciljevi. 2023 će biti mnogo mirnija godina u odnosu na prethodnu godinu za Jarce. Ovo stanje mira i smirenosti je upravo ono što vam je potrebno da sredite svoje misli, da pripremite teren i da posejete seme pozitivnih misli koje će za manje od dve godine pokazati vam put do uspeha. Ali to ne znači da će vam 2023. nedostajati snage i akcije! Prolazeći kroz Jarca već neko vreme, Pluton će nastaviti da vas hrani sa ambicijom i hrabrim ciljevima i on će vas ubediti da se više fokusirate na dizajniranju neke solidne strategija koja ćee vam pomoći da izgradite karijeru koju želite. Vaše emocije će ostati jednako intenzivne i vaš stav ima tendenciju da bude radikalan, tu i tamo.
Možda ćete proći kroz neke sumnjive momente u vezi sa vašim porodičnim životom. Sve ovo napetosti koje ćete iskusiti povezane su sa rastućom potrebom za promenama i učinićete sve što je potrebno da pronađete način koji će vas odvesti na površinu, čak i ako ovaj put može biti težak i sa osećanjem straha. Ali sigurno ćete uspeti, jer ste uspeli da uspešno prebrodite godinu koja je tek okončana i koja je bil mnogo više stresna. Ova 2023. će biti u znaku razvoja, to će biti godina u kojoj ćete morati da se mobiliše kako bi uspeli da promenite sve to treba da se promeni u vašem životu i da bi postali otvoreniji za nove mogućnosti razvoja koji će se sigurno pojaviti. Prvi deo godine, tačnije do avgusta 2023., će biti vrlo finansijski velikodušan vaši trenutni prihodi će se povećati, a doći će i do korisnih investicija. Druga polovina 2023. godine biće korisna za vas na jedan opštiji način i to će otvoriti široke horizonte za vas i za vaš psihički razvoj, iz kulturne i duhovne tačke gledišta.
Godina 2023. obećava da će biti podsticajna kada su u pitanju ljubavne veze. Stvari će se kretati brzo i bez vašeg truda od početka godine. Morate da pratite događaje i bićete srećni. Biće dosta mogućnosti za formiranje veze tokom cele godine. Dok juna 2023. pa nadalje ćete formirati ozbiljne i predane ljubavne veze. Ovo je takođe dobro vreme da planirate prinovu. Probajte savete Feng Shui-a u vezi ljubavi.
Morate da se koncentriše na emocionalnu stabilnost i skladan odnos sa vašim kolegama i pretpostavljenima u svojoj profesiji ove godine. Možete uložiti svoj zahtev za viši položaj ili za dobijanje izazovnijeg posla u kancelariji. Manje iritacije u poslovanju koje su izazvane od drugi treba zanemariti, a trebalo bi da pokušate da održite staloženost dok se suočavate sa preprekama na putu vašeg napredka. Trebate biti sigurni i biti svesni svojih odgovornosti.
Morate da napravite finansijske strategije za investicije i štednju od maja do oktobra. Izmene plana u vezi novca ako je potrebno treba uraditi tokom ovog perioda. Morate da razradite jasne monetarne strategije u mirnom stanju uma i vaše emocije ne bi trebalo da ometaju vaše mišljenje. Porodica će pružati podršku vašim naporima da zaradite novac.
Vaša vitalnost će biti odlična u ranom delu 2023. godine, ali vaša preokupacija poslom i profesijom će zahtevati dosta energije i emotivnih napora. Od aprila pa nadalje, treba da se usredsredite na opuštanje što je više moguće. Pravilna ishrana i kreativno ispoljavanje će vam pomoći da obnovite svoju izdržljivost.
Vaša porodica će biti izvor sreće i porodično okruženje će biti umirujuće i uživaćete u njemu.
U svetu Jarca nezavisnost je ključna reč. Vi znate šta želite i imate malo strpljenja da čekate da vam neko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti kraći odmor od borbe, možda ćete osećati društveni pritisak zbog želje da provedete kvalitetno vreme sa samim sobom, pa se zato potrudite da izbalansirate obaveze. Uživajte u vremenu koje ste odvojili za sebe, ali uživajte i u druženju sa drugima, jer ćete samo tako stvoriti pozitivnu atmosferu i mir.
Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM