Tarot centar

Godišnji horoskop 2023. BIK-Vaš brak će postati jači do kraja godine!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bikovi će morati da se suoče u toku godine sa sukobom između svog unutrašnjeg sebe i sveta van sebe. Morate se fokusirati na jačanje svoje emotivne snagu dok ostvarujete materijalne uspehe u vašem životu. Trebalo bi formirati udruženje ljudi koji dele zajedničke ideale sa vama, a vi treba da rade na poboljšanju društva zajedno sa njima. Uspećete ove godine, ako budete imali mogućnosti, da se suočite sa izazovima koji se javljaju u toku godine. To će vam omogućiti da krenete napred u narednim godinama.
Za vas 2023. godina obećava ljubav i napredovanje. U prvom delu godine, tačnije do avgusta 2023., vaš porodični život i vaši odnosi sa vašim voljenima će biti favorizovani. Moguće je da ćete razmotriti preseljenje u veću kuću, da razmišljate o izgradnji nečega, preuređenju ili renoviranju. Može doći do ulaganja u nekretnine i kupovinu dugoročno korisnih sredstava. Imaćete koristi od vaše porodice i punu podršku vaših bliskih rođaka i vaša porodica će izgledati kao da cveta; vi ćete živeti u atmosferi emocionalne sigurnosti i sa puno optimizma. Odluka da dobijete prinovu u porodici može da postane predmet rasprave tokom ove godine čak i ako već imate decu, ali njihovo prisustvo u vašem životu može postati vaš glavni razlog za radost i ponos. Vaše lične vezes će ući u opuštajuću fazu ubrzo nakon početka Nove godine. Nakon otprilike 2 godine tokom kojih je veza između vas i vašeg životnog partnera postala hladnija, sa više tenzije ili pod pritiskom spolja, uspetećete da pronađete jedni druge i postići čete emocionalnu ravnotežu. Vaše prijateljske veze, ali i vaši odnosi na poslu ili vaši poslovni odnosi će se poboljšati i čak ćete uspeti da sredite neke dugoročne ugovore sa nekim od vaših saradnika. Neki problemi koji se odnose na vaše radno mesto će postati očigledni od leta do septembra 2023. i to je razlog zašto njihovo rešavanje ili razjašnjenje treba da bude prioritet. Dana 11. avgusta 2023. godine Jupiter će ući u kuću ljubavi, što vam obećava dvanaest meseci punih strasti, vrlo emotivnih i erotski bogatih.
Bikovi će ove godine pojedinačno naći ljubav u svojim društvenim krugovima ili među poznatim prijateljima. Oni koji su već u ozbiljnoj vezi treba da konsoliduju svoje ljubavno partnerstvo u toku godine. Vaš brak će postati jači do kraja godine. Čitajte o tome kada se prijateljstvo pretvara u ljubav. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, možda ćete morati da uneset neke suptilne promene u vašoj ličnosti da biste privukli suprotan pol i moći ćete da formirate nove veze. Planirajte odmor sa svojim ljubavnikom i uživajte u blaženstvu. Drugi kvartal nije idealan za nove veze.
Što se tiče vaše karijere, 2023. možda ćete morati da preduzmete neke radikalne odluke, ali ćete morati da uradite ovo sa puno strpljenja i takta. Privrednici vašeg znaka moći će da počne nove poduhvate i pronađu originalne načine da promovišu svoje proizvode. Trebalo bi da se fokusirate na poboljšane tehnike komunikacije da biste unapredili svoje poslovanje u perspektivi. Možete se naći u situaciji da vas vaše radno okruženje osporava i u tom slučaju treba da tražite podršku svojih pretpostavljenih da biste postigli svoje ciljeve. Socijalne veštine su važne za Bikova i možete uspeti u svojoj karijeri uz pomoć i koordinaciju drugih ljudi.
Trebalo da razmotrite svoju monetarnu poziciju u ranom delu 2023. godine. Privrednici će morati da pažljivo balansiraju svoje prihode i rashode da bi mogli da ostanu na površini. Potražite stručni savet u vezi sa širenjem vašeg poslovanja i kupovine nove opreme ili pravljenjem dugoročnih ulaganja.
Što se tiče vašeg zdravlja, neke promene u ritmu vašeg života su hitne i bilo bi dobro početi intenzivan sportski program, jer morate da vežbate. Vitalnost Bikova će biti vrlo visoka tokom prvog kvartala 2023. godine. Morate da budete pametni uzimajući dovoljno odmora između napornih perioda vašeg poslovanja ili profesije. Nakon jula treba da se opustite odlaskom na putovanje da biste ublažili svoj um od stresa. Sport i atletika će vam pomoći da ostanete u formi.
Kada su u pitanju porodične stvari, Bikovi će morati da se potrude da se povežu sa rođacima i najmilijima. Trudnoća i vesti o porođaju je takođe verovatna za ljude koji planiraju da imaju decu.

Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvijek spreman da preživi oluju. Godišnji horoskop za Bika 2023. pokazuje da će mu ove osobine pomoći tokom težih razdoblja 2023. Prvi dio godine će donijeti borbu za posao i novac, dok će zdravstveni problemi takođe izazvati konfuziju tokom cijele godine. Dobra vijest je da su ljubav i intimnost sve vrijeme na vrhuncu, što će omogućiti Biku da ima stalnu podršku. Izazovi će ga i ove godine dovesti do ličnog rasta i promjene, a sve vodeći ka pozitivnim ishodima.
Prema godišnjem horoskopu za Bika 2023., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umjesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i vjerujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2023. je dobra godina za Bika za učenje novih vještina i razvoj sposobnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM