Tarot centar

Feng Shui : Očišćenje prostora-Radiestezijsko eliminisanje Ša

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako posjećujete nako mjesto ili živite na mjestu koje izgleda teško i sumorno, osjećate se uznemireno ili bolesno veći dio vremena, prvo što morate saznati je: da li takva osjećanja imaju bilo kakve veze sa Ša, tj. sa podzemnim štetnim zračenjem. Ono može dolaziti od podzemnih voda (jednog ili više tokova koji se mogu i ukrštati), od podzemnog bunara, pećine, oštre stijene (grebena) koja štrči ispod zemlje, te od pukotine, lošeg stanja tla, zakopanog panja ili podzemnog zagađenja. Ukoliko još niste sigurni u sebe, ili niste dovoljno ovladali pomenutim ”alternativnim metodama” koje predlaže Feng šui, ispitivanje mogućeg izvora
štetnog zračenja povjerite osobi koja je za to obučena: radiestezisti ili nekom drugom ko je ovladao vještinom otkrivanja podzemnog zračenja pomoću viska (ili rašlji). Prvi njegov zadatak je da utvrdi, ukoliko štetno zračenje postoji, gdje ono ulazi u vaš prostor.
Ovo je moguće ustanoviti na licu mjesta ili putem nacrtanog tlocrta vašeg prostora (kuće ili stana) koji želite ispitati.

Najlakše ”izlječenje” ovog široko rasprostranjenog problema u vezi sa štetnim zračenjem je da jednostavno na tlocrtu ucrtate tri koncentrična luka (plavim mastilom ili plavom hemijskom olovkom) oko tačke gdje zračenje ulazi (kao što je prikazano na crtežu 1.). To funkcioniše!
Drugi, veoma uspješan način koji funkcioniše kod neutralisanja negativnih sila, je da kopirate svoj tlocrt i zalijepite ga na čvrstu podlogu (drvenu tablu ili čvrsto parče kartona) koja se neće uvijati. Potom, uzmite bakarnu žicu i nalijepite je duž cijele spoljašnje linije kontura tlocrta- ali nemojte na kraju spajati krajeve žice (odsijecite krajeve za malo). Kada ste to uradili odložite tlocrt na sigurno mjesto da biste ga sačuvali.
Još jedan od načina saniranja štetnog zračenja koje možete sami izvesti jeste da postavite cvijeće u saksiji na mjestu gdje zraci ulaze (kao što je prikazano na crtežu 2.), a zatim uzmite bakarnu žicu i namotajte je na spoljašnju stranu saksije- spiralno (!), vodeći računa da je dobro pričvrstite trakom. Izlječenje koje ponekad uspijeva na mjestima sagrađenim iznad podzemnih voda sastoji se u postavljanju zasađenog cvijeća u saksije, duž ”kursa” struje podzemne vode.
Ono će, naime, zasigurno apsorbovati i preobratiti Či (životnu energiju), tako da će prostor biti mnogo ugodniji i zdraviji za stanovanje.
Ukoliko ste odlučili da sami primjenjujete radiesteziju, osnovne preporuke (prema Feng šuiu) mogu se rezimirati u svega tri tačke:
postavite svoje pitanje jasno, usmjerite ih direktno na objekt istraživanja i dozvolite intuiciji da vas vodi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM