Tarot centar

Čovek živi mnogo puta!PREDODREĐENOST i SLOBODNA VOLJA…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bitno je na početku raščistiti da živimo više puta. Tako ćemo imati realnu mogućnost sagledavanja sopstvene sudbine, onoga od čega ona zavisi kao i čega je ona pokazatelj u našem životu.
Kada prihvatimo reinkarnaciju, životu ćemo prilaziti sa mnogo više odgovornosti na duže staze, kosmički posmatrano. Reinkarnacija se izražava brojevima i to onim mnogocifrenim. Sve ima svoj rok trajanja. Nešto traje kraće, no Kosmos i ljudski životi traju duže. Za njih su uvek vezani brojevi sa više cifara, a upravo su oni tema ove knjiga. Da ih dobro upoznamo, kako bismo imali bolje mogućnosti da se kvalitetnije razvijamo u duhovnom smislu i da stvorimo bolje uslove za naša buduća rađanja.
Mnoge stvari sami određujemo unapred, ali toga nismo svesni, jer ne umemo da se setimo svojih prošlih života. Zbog toga što je to tako, o reinkarnaciji duša vode se večite rasprave i polemike. Tu je neverica čoveka da li da prihvati ili ne prihvati reinkarnaciju. U zapadnom svetu i hrišćanstvu reinkarnacija nema svoje mesto, za razliku od istočnih tradicija i religija, u kojima je ona njihova centralna tačka.
Platon kaže u svojoj fiolozofiji: “Znaj ako bivaš gori, otićićeš u goru dušu, a ako si bolji u bolju dušu; i u svakom potonjem sledu života i smrti činićeš i trpećeš kao što priliči…” Ova Platonova poruka najjasnija je i najumnija u kompletnoj filozofiji zapada. Platon je razagnao donekle tamu sa grešaka i sada ponovo prosijava uglavnom preko Plotina. Plotonisti su toliko na svog učitelja da čovek ne može da ne pomisli da su zajedno živeli, a oni su zapravo Platonov nastavak, jer se Platon ovaplotio u Plotinu.
Suština ovog napisa je da ozbiljnije i odgovornije prilazimo svom životu i svemu onome što činimo u njemu, da bismo u sledećem životu “bolje živeli”.

Sejmo zato sada dobra dela, da bi nam sledeća karma bila dobra. Ukoliko sada činite loše, to će vam se vratiti u vašem budućem životu, a posebno će vaša deca to plaćati i svi vaši potomci. To se zove Zakon Karme. Naša karma je za nas i naše najbliže, uvek zakon naplate i zakon nagrade. Mi smo ti koji stvaramo našu sudbinu i određujemo kako ćemo živeti u budućnosti, posebno u našim sledećim životima.
Brojevi rođenja i brojevi koji nas okružuju i pod čijom smo dominacijom, ukazuju kakva će nam biti sudbina i kako je možemo poboljšati. Naša karma su nagomilane posledice, vekovnih života naših duša i mnogo naših inkarnacija na Zemlji. Oni nas uslovljavaju da nekoga ne volimo a drugog volimo, da nam je neko drag, a neko drugi užasno odbojan i antipatičan. Naše ponašanje, navike, emocije, misli i dela, stvoreni su duboko u našoj unutrašnjoj svesti, koja je vekovna i meri se samo velikim brojevima, koji nisu manji od sedmocifrenih.
Ljudska karma je uvek mešavina loše i dobre karme, inače se čovek više ne bi ni rađao na ovoj planeti. Naše duše uvek kroz više inkarnacija putuju zajedno u društvu drugih duša. To sjajno pokazuju datumi rođenja svih onih sa kojima smo bliski (pogotovo u porodici), jer postoje zajednički numerički obrasci i energetske matrice u datumima rođenja, koji pokazuju naše karmičke veze sa njima i naše zadatke jednih u odnosu na druge.
Srodne duše u ovom životu, bile su nam srodne duše u prošlim životima, a biće to i u našim budućim životima i mi u njihovim. Tu su na delu čvrste energetske veze, jake poput najjačih lanaca, pa ih teško ko može prekinuti do nas samih, kada dođe vreme za to.
U karmi PREDODREĐENOST i SLOBODNA VOLJA idu ruku pod ruku i njihovom zajedništvu nema kraja. One zajedno oblikuju čovekovu budućnost. Predodređenost tu ima svojih 33, 333333 %, dok je slobodna volja na delu sa 66, 666666 %. Zato se i kaže da je ČOVEK SAM KOVAČ SVOJE SREĆE! A brojevi nam to pokazuju i ovaj put vrlo jasno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM