Tarot centar

Bik i Vaga -Venera konjunkcija Betelgez….Setna raspoloženja…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika ili Vage, a posebno ukoliko je to Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana Venera tranzira poslednjim stepenima znaka Blizanci (danas je u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Betelgez koja nosi opasnost u saobraćaju ) stoga je prisutan osećaj melanholije i neraspoloženja. POtreba da se okončaju emotivni odnosi koji opterećuju. Sklapanje važnih poznanstava, povoljan razvoj emotivnih veza
Venera na fiksnoj zvezdi BETELGEZ daje izvesnu povučenost i rezervisanost, izuzetan aspekt za pravljenje finog nakita, povoljno za dobit, moguća žalost povezana sa porodicom ili brakom. Setna raspoloženja.

Obzirom da znakom Raka vlada Mesec pratite njegovo dnevno kretanje za dispoziciju Venere.

Trigon Venere i Neptuna sredinom meseca Maja Bikovima donosi veoma povoljan interval za ljubav i poslovna partnerstva koja će otvoriti mnoge šanse za bolju zaradu, dok je za Vage ovo period tokom kog će uživati u novom razvoju poslovnih situacija, sjajnim odnosima sa kolegama i novim poslovnim izazovima.

Opozicija Venere sa Plutonom pripadnike znaka i podznaka Bik će aktuelizovati teme nerešenih finansijskih pregovora, dugovanja i mnogi od njih će se naći na prekretnici, primorani da naprave zaokret i pronadju mnogo sigurnije rešenje za finansijske probleme. Za Vage ova opozicija će se naviše odraziti na koliziju izmedju poslovnih i porodičnih obaveza, sukob roditelja ili želje da se posvete porodici ali nezadovoljstva zbog nemogućnosti takve organizacije usled visokih očekivanja od strane nadredjenih.

Kvadrat Venere sa Uranom Bikove će podsetiti na neprijatne sukobe sa šefovima u ne tako davnoj prošlosti, i ponovo ih dovesti u situaciju u kojoj se osećaju progonjeni. Osećaće se kao da ih neko od nadrejdnih konstantno progoni sa novim zadacima i nerealnim očekivanjima koji unose nemir, u inače pretežno spokojnu svakodnevnicu kakvu pripadnici ovog znaka ciljano kreiraju.
Vage će kvadrat sa Uranom i ovog puta izbaciti iz ravnoteže. Za partnerovu nestalnost i nedoslednost uredno su u prošlosti pronalazile razumevanje, ali će u ovoj situaciji zaista eksplozivno reagovati i poželeti da se oslobode. Esktremna raspoloženja nisu tipična za pripadnike ovog znaka i podznaka tako da će i sam partner biti iznenadjen i nespreman da ponudi bilo kakvu dugoročnu soluciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM