Tarot centar

Beba u znaku Škorpiona-“Tiha voda breg roni” savršeno opisuje vaše dete Škorpiju

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bebe Škorpije su osobe i ličnosti od samog rodjenja. One su ratoborne, tvrdoglave i imaju neverovatnu snagu volje. Njihova glad za znanjem probudi se vrlo rano. Tata koji kaze „pitaj mamu, ja sam zauzet“ će biti okarakterisan kao neznalica. Inteligencija i perceptivnost bebe Škorpije su izvanredne. Bebe rodjena u ovom znaku treba uvek podsticati da troše svoju energiju.
Od najranijeg doba dete Škorpija demostrirati će svoju dinamičnu ličnost koja na momente može biti vrlo eksplozivna. To su jaka deca, nadarena inteligencijom i snagom volje.
Umerenost je praktično nepoznata toj deci i polovična rešenja za njih su gora od nikakvih. Ili su cela za nešto ili nekoga ili toliko protiv, da niti jedan argument ili sila ne može to promeniti. Ne boje se sukoba i preuzeće svaki izazov. Veoma su odani prijateljima i porodici i staviće njihov interes ispred svojeg. Često su netaktični u govoru i brzo planu, zato je važno u ranom dobu naučiti ih samokontroli i poštovanju drugih. To neće biti lak zadatak, jer imaju neobično visok stepen odlučnosti i ne pokoravaju se a da ne znaju tačan razlog zašto to treba da učine. Komunicirajte sa njima razumno, pa ćete od njih dobiti reakciju i odanost. Što ste direktniji u komunikaciji sa detetom Škorpija više će vas poštovati i učiti od vas.
Škorpioni imaju fizičku energiju u skladu sa njihovom jakom ličnošću. Ta deca su stalno u pokretu i imaju veliku snagu samoodržanja, pa se brzo oporavljaju i od bolesti.
Uz nežno vodjstvo dete škorpiona će biti uspešno u životu, a roditelji će biti nagrađeni kad vide da mu njegova energija i strast pomažu u postizanju ciljeva.

“Tiha voda breg roni” savršeno opisuje vaše dete Škorpiju. Mirni koliko mogu izgledati, imaju puno toga što se dešava ispod površine. Kao njihov roditelj, možda nikada nećete saznati sve u vezi sa vašom malom Škorpijom, jer ova deca retko otkrivaju sve.
Deca Škorpije su snažne volje, strastveni i intenzivni i potreba da se osećaju sigurnim vodi ih do kontrolisanja sebe i drugih. Jake, dugotrajne emotivne veze su jedna od njihovih primarnih potreba, ali, tvrdoglavo mogu testirati trajnost veze, često bez shvatanja da to rade.
Vaše dete Škorpija možda će biti nežno, povučeno, posvećeno, opsesivno, puno ljubavi i manipulativno. Škorpije imaju takav raspon dubine osećanja da ćete možda osećati da vaše dete izražava samo gornji sloj istinskih osećanja i da ćete ih mnogo bolje razumeti samo ako vam dopuste da im priđete bliže.
Deca Škorpije napreduju sa životnim misterijama i imaju talenat za razumevanje tuđih motivacija. Možda će voleti da čitaju neizvesne priče ili da gledaju horor filmove od ranog uzrasta, imaće kompleksna prijateljstva koja će dugo trajati.
Vrlo je lako da deca Škorpije budu uvučeni u opsesivno, osvetoljubivo ponašanje, kao i da kontrolišu tuđe ponašanje, pa učite vaše dete koliko je važno da praštaju kao i da uravnoteženo se ponašaju prema ljudima. Ako ih pažljivo vodite, možete pomoći vašoj Škorpiji da razvije interesovanja koja će pomoći široj okolini, jer oni sa sobom nose dobru koncentraciju, volju i odlučnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM