Tarot centar

Beba u znaku Raka-Tradicije, rituali i rutine takođe gode vašem detetu Raku!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Beba Rak je mirna i osetljiva beba. Osećajna i suptilna ona će reagovati i na najmanju negativnost u Vašem glasu i primiti to k srcu. Ova beba je neverovatno umiljata, draga i zna odgovoriti na roditeljske osećaje. Često sanjari i voli životinje. Ova beba na prvi pogled izgleda stidljivo i bespomoćno. Ali, kasnije će postati nezavisna i imaće jak osećaj za odgovornost.
Najosetljiviji znak u emocionalnom i zdravstvenom smislu. Ova beba ima osobinu stidljivosti ali vremenom sa odrastanjem postaje samostalna i odgovorna. Ova beba je neverovatni umiljata i mami osmehe svojih najbližih.
Vaše dete u znaku Raka je najudobnije kod kuće, okruženo porodicom ili kućnim ljubimcima, sa poznatim znacima, zvukovima i mirisom. Ako je vaš porodični život više avanturistički, dete Rak će morati imati nešto čvrsto na šta će moći da se usidri kao sidro: omiljeno meko ćebence, možda, ili gomilu plišanih životinja.
Tradicije, rituali i rutine takođe gode vašem detetu Raku, tako da je izuzetno važno da porodično obavljate glavne obroke redovno i održavate večernje rutine konstantno. Dete Rak je po prirodi oprezno i osetljivo i lako mogu postati preopterećeni u bučnim, haotičnim situacijama. Vaš mališan će možda više voleti mirno poslepodne dok pečete zajedno kolačiće.
Dajte vašem detetu raku malu biljku ili kućnog ljubimca da se o njima brine, i oni će skoro instinktivno znati šta da rade. Briga je u prirodi Raka, pa se nemojte izenaditi ako vaše dete bude donosilo kući pse ili mace lutalice koje budu našli usput. Vaš posao kao roditelja biće da obezbedite detetu stabilan dom i dosta pažnje i ljubavi, jer je emotivna sigurnost jedna od osnosvnih potreba deteta Raka.
Hrana je takođe važna za dete Raka. Oni najbolje jedu redovnu, zdravu i jednostavnu ishranu. Izbegavajte bogate ili teške namirnice koje mogu uznemiriti njihov osetljiv digestivan sistem.
I na kraju, dajte im privatnost. Deca Rakovi su mnogo više emotivno ranjivi nego druga deca, i kad se osećaju ugroženo, uvući će se u sebe u svoju ljušturu sve dok im se ne bude činio svet ponovo sigurnim. Pustite ih da se sami zaštite na svoj način, onda ih nežno podstičite da pričaju o svojim osećanjima.

Ova deca imaju izuzetno delikatnu i nežnu prirodu. Od najranijeg doba svesni su svoje okoline i vrlo su dirnuti njome. Njihov emocionalni profil vrlo je osetljiv i moći ćete primetiti širok spektar emocija tokom jednog dana. Rano detinstvo može biti kritičan period za tako nežnu dušu. Potrudite se da u detetu stvorite osećaj prihvatanja i sigurnosti, koji su neophodni za njegovo dobro stanje. U kasnijem dobu pokušajte izbegavati metode stroge discipline, jer se na decu rakove bolje može uticati ljubavlju, podrškom i ohrabrivanjem. Oni neće dobro reagovati na kritike, pa takve metode mogu biti kontraproduktivne.
Njihova blaga narav biće dobro prihvaćena od drugih. A takvi osećajni vrlo su pronicljivi, što ih čini dobrima u ophođenju sa drugim ljudima. Njihova nesebična narav može međutim dovesti do toga da mu drugi nameću svoju volju. I ako nisu skloni agresivnosti, izraziće snažnu volju za borbom ako neko povredi njihova prava. Deca rakovi imaju snažan osećaj patriotizma i ponosa za vlastitu zemlju i svoj dom. Možete ih čuti kako se hvale svojim prijateljima da je njihova porodica najbolja. Ceniće svoj dom i biti sa svojom porodicom više od većine njihovih vršnjaka. Njihova jaka povezanost sa majkom obično traje čitav život.
Svetski događaji imaju dubok uticaj na decu raka koja obično vrlo dobro znaju šta se u društvu i svetu događa. Obično imaju veliki interes za putovanjima i istraživanjima drugih kultura. Takva putovanja kod njih će služiti kao sredstvo za nova akademska saznanja, a ne primarno za lude provode.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM