Tarot centar

Beba u znaku Lava-Ova deca žele uvek biti u centru pažnje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Beba rodjena pod ovim znakom ima potrebu da se oseća posebnom. Voli da bude u centru pažnje i želi da joj se dive, tražeci aplauz i odobravanje. Voli da se igra sa drugom decom dok drži kontrolu, ali joj teško pada da svoje igračke deli sa prijateljima. Ove bebe osećaju da zaslužuju bolje, više i važniju ulogu u životu. Roditelji treba da se naviknu na neograničenu energiju njihovog mališana.
Beba koja se odlikuje energičnošću i zbog toga se ove bebe smatraju posebnim. Obožavaju da budu u centru pažnje, druželjubive su dok dominiraju. Dobrog su zdravlja. Ishrana treba da im bude obogaćena ribom i namirnicama bogatim vitaminima C i E.
Lider, velikodušan, šarmantan, kreativan, veran, pun ljubavi, iskren.
Toplina, lojalnost i velikodušnost su samo neke od mnogih sjajnih karakteristika vašeg deteta Lava. Deca Lavovi su entuzijasti i nežni, oni proživljavaju život celim srcem.
Osetljivi, ponosni i često sa samo malo uzaludnim postupcima, Deca Lavovi se čine kao da imaju lavlje srce spolja, ali oni su ustvari više ranjivi emotivno. Jedna oštra reč može poremetiti Lavovo samopouzdanje, tako da ćete morati voditi računa kako razgovarate sa vašim detetom Lavom, pogotovo kada je vreme za disciplinu.
Lavove osnovne potrebe uključuju pažnju i odobravanje, a dete Lav će uraditi ono što je potrebno da obezbedi poštovanje svojih roditelja, prijatelja i svih u okruženju. Ovi mališani imaju prirodan talenat za dramatiku. Možda će vaše dete od ranog uzrasta predstavljati delove nekih izmišljenih predstava, ili ćete ga/je videte kako se gleda u ogledalu često se presvlačeći u šarene krpice.
Baš kao što kritika može raniti njihovu dušu, Deca Lavovi će napredovati na komplimentima i priznavanju njihovih postignuća. I oni će verovatno tražiti stalno priznavanje kroz detinjstvo i zrelo doba: vaš Lav može brzo postati glavna zvezda u školiskom horu, fudbalskom timu, ili bilo kojoj drugoj aktivnostu koja će im omogućiti da blistaju.
Nagradite mnoge prednosti vašeg deteta, uključujući i njihov dubok osećaj lojalnosti i moralnosti. Oni možda neće biti svesni da su ove unutrašnje nadarenosti mnogo važnije za divljenje od njihove sposobnosti da zadive druge humorom ili dobrim izgledom.
Ova deca žele uvek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učiniće začuđujuće mnogo sa rečima podrške poput „To je dobro. Ti si sjajan.“ Bolje reaguju na ljubav i nežnosti nego na kazne.
Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost da budu vođe. To će biti vidljivo od najranijeg doba i može frustrirati roditelje, ako ne uspeju da se nose sa „tiranijom“ deteta lava. Koliko se god teško činilo nemojte slomiti tu njegovu ličnost, jer će mu biti od izrazite koristi u kasnijim fazama života.
I ako teže tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivisani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav takođe ih čini takvima da lako praštaju. I ako znaju imati neprijatelje, njihovo srce retko ima prostora za mržnju.
U školskom uzrastu dete lava izboriće se za vodeći status u razredu, pa će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su deca inteligentna, sa visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM