Tarot centar

Beba u znaku Bika-Sigurni, pouzdani, mirni, lojalni, ljubazni, oprezni…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Beba rodjena u znaku Bika je tvrdoglava i odlučna. Lako može postati mirna i slatka beba ako je okružena ljubavlju i pažnjom i ako se oseća sigurno. Mali Bik je veoma osetljiv, sa razvijenim osećajem za dodir. Zbog toga će ova beba uvek biti srećna kada je uzmete u naručje. Kao zemljani znak, ona će želeti da sa obe noge čvrsto stoji na zemlji. Ova deca mogu postati dobri ekonomisti ili računovodje.
Pripada kategoriji zemljanih znakova. Mali bik je veoma osetljiv i zbog toga je potrebno da bude okružen vašom ljubavlju. Obratite pažnju na ishranu od prvih dana jer su skloni gojaznosti. Ukoliko udovoljite njenim željama postaje ubrzo mirna i umiljata beba.
So zemlje – to je vaše dete Bik u suštini. Čak i kao malo veći, slatki su, mili i nežni. Takođe, oni pretenduju da budu jaki i srčani.
Upoznajte vaše dete sa spoljnim svetom što pre možete. Mali Bikovi uživaju u prirodnom okruženju. Starija deca Bikovi često uživaju u malim baštama, sa biljkama ili životinjama oko kojih treba da brinu i prilično su vredni i dosledni u ispunjavanju svojih dužnosti.
Deca Bikovi saznaju o svetu putem čula: Oni obožavaju način na koji nešto ima ukus, osećaj, zvuk ili miris. U stvari, od momenta kada se rode oni vole da jedu- mada mogu stvoriti kratku listu omiljene hrane i tvrdoglavo odbijati bilo šta drugo da jedu. Ako je tako, nemojte brinuti! Mirno im ponudite svu zdravu hranu i oni će eventualno odbiti neke. Izbegavajte slatke grickalice, koje mogu ometati zdrav i prirodan apetit.
Čak i kao vrlo mali, mladi Bikovi su praktični i dobri sa novcem. Osnovne potrebe za ljude u znaku Bika svih uzrasta je bezbednost. Male bebe Bikovi vole da se drže i maze u naručju, što ih čini sigurnim. Neka deca Bikovi su nametljiva, dok druga razvijaju vezanost za neko ćebe ili drže nešto što je njihova svojina. Neka vaša ljubav bude njihov raj.
Deca Bikovi ne žure. U stvari, oni su stvarno spori, a vi bi kao roditelji trebali da naviknete njihovu narav na vaše obaveze. Ne nagomilavajte previše aktivnosti u jedan dan i ne očekujte da se vaš mali Bik uskladi sa vašim tempom. To se neće dogoditi.

Sigurni, pouzdani, mirni, lojalni, ljubazni, oprezni. Primetićete da dete nikad nije zaneseno divljim entuzijazmom, niti će slediti nekog vođu prihvaćenog od manje stabilne ili manje jake dece. Oni liče strpljivom biku, koji mora biti izazvan i iziritiran da bi planuo u besu. Ali, kao što verovatno znate, jednom kada se bik odluči za borbu, on nju osmisli i dotera do kraja. Dete bik ponaša se isto tako.
Dete bik izbegavaće sukobe, njihova priroda je u osnovi nežna. Kao njihov roditelj retko ćete videti njihovu ljutnju ili temperament. Ali ako se taj temperament nečim uzbuni nikad ga nećete zaboraviti, jer u tim uslovima ne samo da su žestoki i uporni, nego i tvrdoglavi u popuštanju mišljenja drugih. Ipak, na kraju svega, s njima ćete imati manje brige nego sa većinom dece drugih znakova.
Mali bik je privržen i tražiće svaku priliku za maženje u vašem krilu. Koristite istu taktiku ljubavi i strpjivosti u deljenju roditeljskih saveta, jer stroga disciplina će kod bika samo stvoriti otpor. U školi i ostalim obavezama, dete će uspeti kao tiho i mirno, koje uči na svoj pedantan i metodičan način. Bikovi cene lepotu prirode, muzike i umetnosti. Dajte im mogućnost da istraže ta područja i možda će im postati životni put.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM