Tarot centar

Balkanska magija dovodi voljenog na vaša vrata-Krila slepog miša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci…..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Krila slepog miša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci – sve su to „alati“ kojima se služi vračara prilikom rituala koji ima namenu da pomogne bolesnima i nesrećnima.

Legenda govori da je Marko Kraljević bio zmajev sin, a da je svojoj družbenici vili Ravijojli naredio da mu brata podigne iz mrtvih. Otkad je veka i čoveka, magija je prisutna, pa i danas, u vreme visoke tehnologije, njena moć i uticaj ne jenjavaju.

Vračare iz Timočke krajine skupljaju se noću kod potoka, vodenica i raskrsnica, jer tu obavljaju svoje rituale. Zanimljivo je da u ovom kraju srpske i rumunske vračare vode jednu vrstu rata, jer je poznato da zle sile šalju preko Homoljskih planina, ali svaka sa svojih strana. Priča se da se baš u tom predelu mogu sresti vile i druge natprirodne pojave.

Bajalice se nasleđuju sa kolena na koleno, ali samo odabrana devojka može da nasledi tu „titulu“. Veruje se da, ako se posadi određeno seme baš u vreme kada nastupi suša i ako iz semena nikne drvo, ta devojka za koju je namenjeno nasleđe, dobija obuku od svoje mentorke.

Ritual jedne vračare tog kraja podrazumeva da ona stupa u kontakt sa nadljudskim bićima, a samo ona poznaje veštinu komunikacije. Međutim, postoje bajalice namenjene svima koje devojke praktikuju prizivajući ljubav i sreću u svoj život. Evo jedne koja, kako kažu, sigurno dovodi izabranika na vaš prag.

Nepohodno je da zvezdu Danicu pronađete na istočnoj strani. Dobro se koncentrišite, ni jednog momenta ne smete skrenuti pogled sa nje. Izgovarajte sledeće reči:

„Tražim do ludila u mene zaljubljenog sina (njegovo ime), pamet sam mu uzela, omađijala sam ga, srce sam mu uzela, omađijala sam ga. Kada spava da ne spava, kada jede da ne jede, dok mene (svoje ime) ne vidi.“

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

TAROT MAJSTORI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM